Idén sem fog megjelenni a The Settlers

2020. július 04.
11.8381
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tavaly már meghirdette a Blue Byte csapata, hogy valamikor csak idén érkezhet a The Settlers, a széria új epizódjaként tetszelgő játék, viszont most megint rossz hír érkezett, lévén határozatlan időre késleltetik a premiert.

Az az indok húzódik meg a döntés mögött, hogy szeretnék a lehető legjobb formában a publikum elé tárni a szoftvert, ehhez pedig időre van szükségük. Ez gyakorlatilag megerősíti, hogy idén sem fog kijönni a várva várt stratégia, annak ellenére, hogy még 2020-hoz kapcsolódóan sem jelentettek be korábban konkrét megjelenési dátumot.

Értelemszerűen új premierdátumot sem lengettek be a srácok, így arra is nehéz mérget venni, hogy egyáltalán a következő esztendőben a boltok polcaira kerülhet-e a szoftver, de bízzunk a legjobbakban.
5 hozzászólás

nurbanu

1 hónapja, 5 napja

Na még ez is, nem elég hogy bekakáltatták az embereket a vírussal, másba többen halnak meg, túl nagy volt a szaladgálás, nem ment a gyógyszeripar, Kína jó drágán adta a rossz minőségű felszereléseit, a világ egy életre megtanulta hol van Kína, ja és a pápának az imádsága nem ér semmit, de ezt eddig is tudtuk, aki meg elhiszi az higgye, ez ugyan olyan nép butítás mint, hajtsd le a budi tetőt mert kimegy a jóság, ne játssz a tűzzel mert este bepisilsz, ne bántsd a fecskét mert halál eset lesz a családban, ha csökken a üzemanyag azért mennek tankolni a nő akkor azért, átlag autós nem veszi észre, ez a nagyobb cégekre van kihatással stb Én ezeket csak nép butításnak hívom. Na jó mennek kell a bótba nincs itthon élesztő meg wc papír.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 6 napja

Hát ez nagyon nem jó hír.

válasz erre

zender

1 hónapja, 6 napja

Bravó. Talán ezt vártam idén a legjobban...

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 6 napja

Na nemár.

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 6 napja

Hihetetlen hogy idén sem jelenik meg.

válasz erre
The Settlers
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja