Holnap érkezik a Motorstorm: Pacific Rift 3D-s verziója

2010. augusztus 24.
2.4611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A korábbi pletykák után a Sony brigádjára már komoly nyomás nehezedett a MotorStorm: Pacific Rift térhatású verziójával kapcsolatban, így a cég nem is habozott sokáig, a tegnapi napon megerősítették a hivatalos európai PlayStation blogon, hogy a program augusztus 25-én, tehát holnap kerül fel a PlayStation Network kínálatába.

A MotorStorm 3D Rift névre keresztelt alkotás tulajdonképpen nem más, mint a jövő évben érkező MotorStorm Apocalypse felvezetése, illetve a hozzá kapcsolt 3D bejáratása lenne.

A játék egyébiránt 10 Pacific Rift-ből áthozott pályát tartalmaz majd, dzsungeleken, tengerpartokon és vulkánok által leharcolt földeken száguldozhatunk majd motorokkal, buggiekkal, monster és verseny kamionokkal, természetesen többféle nehézségi fokozatban, a Motorstorm alkotásokból jól ismert játékmenettel a középpontban. Ha tehát van már 3DTV a szobádban, és hozzákötve egy PlayStation 3 is - jó vicc, jó vicc -, akkor holnap máris húzhatod le a PlayStation Network-ról a MotorStorm 3D Rift-et, méghozzá 13 euró ellenében.
2 hozzászólás

Vendég

10 éve, 9 hónapja és 21 napja

Vendég írta:
3d tv... Van egyáltalán valakinek mo-n?
Hála Istennek,nekem van,le is töltöttem a játékot!Elképesztően jó!!!

válasz erre

Vendég

10 éve, 10 hónapja és 1 napja

3d tv... Van egyáltalán valakinek mo-n?

válasz erre
MotorStorm: Pacific Rift
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt