Hamarosan érkezik az új 3DMark 11

2010. november 20.
2.3891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Futuremark fejlesztőcsapata az elmúlt napokban bejelentette, hogy hamarosan elkészül a hatalmas népszerűségnek örvendő 3DMark tesztprogramjuknak legújabb, 11-es változata.

Az illetékesek elmondása szerint az új 3DMark 11 november 30-án lesz elérhető, mégpedig rögtön háromféle változatban, amik Basic Edition, Advanced Edition, valamint Professional Edition névre lettek keresztelve. Az új szoftver kifejezetten a számítógépek DirectX 11-es képességét hivatott tesztelni, tehát a korábbi DirectX 10 és 9 alapú konfigurációkkal nem kompatibilis.

A 3DMark 11 Basic Edition változata ingyenes lesz, míg az Advanced Edition és Professional Edition kiadások már pénzért lesznek beszerezhetőek, de mindhárom verzió egységesen három darab előre meghatározott beállítással rendelkezik, név szerint az Entry, a Performance és az Extreme mérési módokkal. A két fizetős kiadás ezeken kívül még támogatja az egyedileg beállított teszt üzemmódokat és képernyő felbontásokat, az offline üzemmódban az eredmények kezelését, végtelen mennyiségű teszteredmény online tárolása, valamint a rendszer stabilitásának megállapításához lehetőség van ismétlődő tesztek futtatására is.

A 3DMark 11 rendszerkövetelménye:
Operációs rendszer: Microsoft Windows Vista vagy Windows 7
Processzor: 1,8GHz-es, dupla magos AMD vagy Intel
Rendszermemória: 1GB
VGA: DirectX 11 kompatibilis videokártya
HDD: 1,5GB szabad hely a merevlemezen

Az új 3DMark 11 a fent említett időpontban lesz elérhető a fejlesztők hivatalos honlapján, de az alábbi linkre kattintva a két fizetős kiadás már most is előrendelhető 19,95$-os (Advanced Edition), illetve 955$-os (Professional Edition) áron, és egyúttal a weboldalon az összes változat sajátossága is megtekinthető.

3DMark 11 hivatalos honlapja
3 hozzászólás

Shade

14 éve, 7 hónapja és 2 napja

Elképesztő! :0 Én még le ragattam anno a 3DMark2006nál. röhögő smiley Ebben meg már lassan a valóságot mutogatja.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 7 hónapja és 3 napja

[Tiltott felhasználó!]

skyman

14 éve, 7 hónapja és 3 napja

Akkor ez a program szimplán csak annyit tud, hogy leteszteli a Directx-et?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja