Hamarosan érkezik a DRS új Armor X10gx táblagépe

2010. augusztus 13.
1.7771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A különösen strapabíró hordozható gépekre specializálódott DRS Technology bejelentette, hogy egy új fejlesztésű táblagéppel gazdagodott a kínálata.

A frissen beharangozott újdonság DRS Armor X10gx típusjelzéssel fog megérkezni a boltok polcaira, és a gyártó felkészítette a lehető legmostohább körülmények között való használatra is. Az új rendszer ellenáll a zuhanásnak, a pornak, de akár egy méter mély vízbe való merülést is minden probléma nélkül átvészel.

A tábla PC mobilitására nem lehet panasz, ugyanis a magnézium ötvözetű borítása mindössze 290 X 218 X 45 milliméteres méretekkel rendelkezik, a tömege pedig 2,2 kilogramm. A konfiguráció egy 10,4 inches érintőképernyő (támogatja a tollal és az ujjal történő vezérlést is) köré lett tervezve, ami az 1024 X 768-as (XGA) natív felbontást képes kezelni. Az új DRS Armor X10gx az Intel alacsony energiafogyasztású, 1,2GHz-es Core 2 Duo SU9300-as központi feldolgozójával van felvértezve, ami mellé egy 2GB 800MHz-es RAM-al feltöltött DDR3-as memóriarendszert társítottak a tervezők (4GB-ig bővíthető). Az adattárolók választékában szilárdtest-meghajtók (SSD) 64GB-os, 80GB-os és 160GB-os tárolókapacitással képviseltetik magukat.

A táblagép hálózati rendszerét egy Ethernet vezérlő, egy 802.11a/b/g/n szabványú WiFi, és egy Bluetooth 2.0 + EDR adapter alkotja, de a felszereltség igény esetén kiegészíthető még a Gobi 2000 mobil szélessávú modullal és egy GPS egységgel is. A külső részen található egy ExpressCard 34/54 és egy Smart Card slot, egy SD formátumra felkészített kártyaolvasó (SDHC kompatibilis), egy dokkoló port, egy HDMI kimenet, egy RS-232 soros, három darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az integrált audiorendszer csatlakozói. A gépet egy előtelepített Microsoft Windows 7 Ultimate vagy Business operációs rendszerrel, és két darab Lithium-Ion akkumulátorral szállítja a cég (a rendszer leállítása nélkül cserélhetőek). Az új DRS Armor X10gx szállítása szeptember 15-én fog megkezdődni, de az áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt információt.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja