Grotesque Tactics: Evil Heroes: Bemutatkozó trailer

2009. december 21.
3.5021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Különösebb angoltudás nélkül is kitalálható már, hogy a Grotesque Tactics: Evil Heroes nem egy mindennapi játék lesz a szakmában, hiszen a Silent Dreams stúdióban formálódó alkotás talán még a fehér hollónál is ritkább stílust illetve tematikát vegyít, egy még furcsább platformválasztással.

A program ugyanis tulajdonképpen egy a keleti kultúrából, elsősorban Japánból vett mondavilággal, a mára már szerte a világban népszerű mangás kinézettel, és rengeteg poénnal szeretné elkápráztatni a fanatikusokat.

Stílusilag a játék egy körökre osztott stratégia, de az sem a jól bevett módszer szerinti felépítéssel, hanem apró egyediséggel, ráadásképpen pedig egy nem kevés szerepjátékos elemet is beleépítettek a fejlesztők, hogy így legyen kerek és egész a történet. A jövő esztendő első negyedévében várható Grotesque Tactics mindemellett kizárólag Nintendo Wii-re és PC-r érkezik, a mai napon pedig megkapta bemutatkozó videóját, ahol betekintést nyerhetünk a játék menetébe, és annak roppant furcsa világába, ahol nem a szokásos fantasy klisékkel találkozunk, hanem éppen ellenkezőleg, furcsábbnál furcsább teremtményekkel. Ha kíváncsi vagy minderre mozgás közben, és szeretnél közelebb kerülni a játékhoz, csak egy kattintás választ el tőle:

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja