Friss videón mutatkozik a Need for Speed Shift 2 Unleashed

2011. február 24.
3.0731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Electronic Arts és a Slightly Mad Studios csapatának jóvoltából egy új videó látott napvilágot a Need for Speed Shift 2 Unleashed című autós versenyjátékról.

A látványos rövidfilm középpontjában a valósághű vezetési élmény áll, amelyre az alkotásban nagy hangsúlyt fektettek a készítők. A fejlesztőbrigád néhány neves pilóta szakértelmét is igénybe vette a program elkészítésében és tapasztalataikat felhasználva vágtak neki a matéria fejlesztésének.

A fejlesztőcsapat napszakokat és dinamikus időjárást integrált a programba, az utóbbi hatással lesz a pályákra és az autók vezethetőségére, például esős időben csúsznak az utak és nehezebben juthatunk el a célig. A matériában helyet kapott az Autolog rendszer, amely segítségével versenyeket szervezhetünk, közzétehetjük az elért eredményeinket, beszélgethetünk más felhasználókkal és a többi. A sisak kameranézet segítségével úgy érezhetjük magunkat, mintha valóban a volán mögött ülnénk és a bukósisak mögül szemlélnék az eseményeket. A törésmodell is aktív részese lesz a programnak, így látványos sebesülések elébe nézhetünk az ütközések és egyéb balesetek során.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
4 hozzászólás

Braddock

9 éve, 6 hónapja és 10 napja

Szerintem a világ legjobb autós játéka!

válasz erre

Vendég

9 éve, 10 hónapja és 27 napja

Az eddigi legjobb nfs lesz sztem.

válasz erre

Vendég

9 éve, 10 hónapja és 27 napja

ismét egy nagyon ütős videó! kár hogy késik

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljatotyak profiljaWickedSick profiljadrift3r91 profilja1000feri profilja