Fejlesztői naplót kapott a The Forge névre keresztelt Shadow of the Tomb Raider DLC

2018. október 19.
2.9971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nem is olyan régen a Square Enix bejelentette, hogy hét darab kiegészítéssel készülnek Lara Croft aktuális kalandjához, a Shadow of the Tomb Raiderhez, az első ezek közül pedig a The Forge névre keresztelt DLC lesz.

Ennek apropóján a srácok úgy gondolták, érdemes lenne kiadni hozzá egy fejlesztői naplót is, hogy egy kicsit megpörgessék vele a hype vonatot, így az alant linkelt videóban hat percen keresztül leshetitek meg, hogy mi is járt az alkotók fejében a DLC elkészítése közben.

A The Forge november 13-án rajtol PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en, melyet nem mellesleg öt dolláros árcédulával lehet majd bezsákolni, viszont ha korábban már beruháztál a szezonbérletre, akkor természetesen azonnali hozzáférést kapsz majd hozzá.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

DrThezeus

1 éve, 11 hónapja és 16 napja

Én szeretem az ilyesmiket nézegetni, mert szerintem érdekesek tudnak lenni, de szerintem is kemény, hogy már a DLC-nek is van fejlesztői naplója. Kozmetikai elemek vagy lootboxok mikor kapnak ilyesmit? (Bár jobban belegonolva az még talán érdekes is lehetne, hogy egy-egy kinézet mögött milyen koncepció áll stb.)

válasz erre

Hentes

1 éve, 11 hónapja és 16 napja

Be****ás hogy már a DLC-nek is fejlesztői naplója van!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 11 hónapja és 16 napja

Na de király!

válasz erre
Shadow of the Tomb Raider
16.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaManiac profiljamarco profiljaGargameth profilja