Észak-Amerika kimarad a Fable 3 minijátékából

2010. október 02.
1.8491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Aki játszott - most ne menjünk bele, hogy tudott, vagy csak kedve volt hozzá - a Fable 2-vel, az nyilván tudja, hogy a Lionhead studios kiadott hozzá egy minijátékot még mielőtt a teljes játék megjelent volna.

Ezt hívták Pub Gamesnek, és hihetetlen gyorsan - csalással, avagy nélküle - rengeteg aranyhoz segítette hozzá az egyszeri kalandort. Ugyanekkor ez volt a fő probléma is vele, megölte a kihívást, hogy nehezebb módon szerezzen az emberfia indulótőkét. Molyneux ezúttal azonban semmit nem bíz a véletlenre a Kingmaker esetében.

Ezúttal zászlókat kell szereznünk, amikért kapunk aranyat, sőt közelebb juthatunk a hatalom kimeríthetetlen fazekához is, azonban ezúttal keményen meg kell dolgoznunk mindezért és nem csak játszogatunk majd egy csendes kis kocsmában. A kiegészítő azonban kizárólag Európában fog megjelenni, Észak-Amerika kimarad a mókából. A Lionhead úgy indokolta a döntést, hogy a döntés mögött marketing szempontok állnak, és ez egy kizárólagos európai promóció. Továbbá egyelőre azon "okostelefonok" listáját sem tették közzé, melyek alkalmassá válnak a Kingmaker befogadására - bár az lenne a meglepetés, ha a Windows Phone 7 nem erre lett volna kitalálva. A játék viszont odaát három nappal később jelenik meg, mert Amerikában már október 26-án, nálunk viszont csak október 29-én jelenik meg Xbox 360-ra. És bizony a PC-s megjelenési dátumot még nem is közölték.
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 7 hónapja és 26 napja

Most ezt én nem értem. Mire jó ez, vagy mit kell csinálni?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja