Elindult az európai Nintendo Video szolgáltatás

2011. július 14.
1.6651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Végre valahára az öreg kontinensen is elérhetővé vált a Japánban már a Nintendo 3DS konzol megjelenése óta elérhető Nintendo Video szolgáltatás, amely a kis hordozható konzol egyik leghangoztatottabb opciója volt, természetesen csak és kizárólag a szemüveg nélküli 3D élmény mellett.

A rendszer segítségével könnyedén nézhetünk különböző televíziós csatornákat vagy egyéb filmeket, videókat a kis kütyü segítségével, mindezt méghozzá akár három dimenzióban is.

A Destructoid információi szerint nem csak 3D-s, hanem klasszikus 2D-s filmek is letölthetők lesznek a szolgáltatásról, sajtóértesülések szerint első körben az Oscars Oasis, a 3D Magic Tricks és az Angelo válnak elérhetővé, míg televíziós csatornák közül többek között a Eurosport. Érdekesség egyébként, hogy a gyakorlattal ellentétben, most nem az öreg kontinens játékosainak, hanem az amerikai fanatikusoknak kell várniuk a rendszer elindulására, hiszen míg nálunk már működik a szisztéma, addig odaát majd csak a nyár második felében üzemelik be az illetékesek.
3 hozzászólás

Vendég

10 éve, 4 hónapja és 9 napja

Vendég írta:
Szerintem valami havidíj lesz majd.
Ennek nagy a valószínűsége, de jó lenne tudni, mégis mennyi.

válasz erre

Vendég

10 éve, 4 hónapja és 11 napja

Szerintem valami havidíj lesz majd.

válasz erre

Vendég

10 éve, 4 hónapja és 11 napja

árról van infó?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt