Egy kicsit túltolták a cickóringást a Fortnite-ban, a fejlesztők gyorsan javítják a dolgot

2018. szeptember 28.
4.9401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hivatalosan is elrajtolt tegnap a Fortnite hatodik szezonja, aminek apropójából egy sor újdonságot kaptak a játékosok, így többek között halloweeni helyszíneket, peteket és extrém módon ringatózó ciciket.

Merthogy az Epic Games egyik lelkes fejlesztője minden bizonnyal túltolta egy kicsit a játékon belül megtalálható cicifizikát az egyik skinnél, amit nagyon gyorsan felfedeztek a játékosok, és kikiáltották a hatodik szezon egyik legnagyobb és leghasznosabb funkciójának.

Az Epic Games közben gyorsan lereagálta a dolgot, és mint kiderült, nem volt szándékos a dolog, valami hiba csúszott a gépezetbe, ami számukra is rendkívül kínos, éppen ezért a következő javítással a lehető leghamarabb orvosolják ezt a problémát. Pedig nem valószínű, hogy sokaknak szúrná a szemét...


6 hozzászólás

Marduk

2 éve, 1 hónapja és 23 napja

Így hogy fogom kiverni? :/

válasz erre

Patrik94

2 éve, 1 hónapja és 23 napja

Végre volt valami jó ebben a játékban.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 1 hónapja és 23 napja

Na neeeeeeeeeeee!!!! Hát ez az a fícsör amiért én is csatlakoznék, erre kiveszik?

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 1 hónapja és 23 napja

És ezt most tényleg muszáj kijavítani?
De komolyan az a baj hogy túlságosan reális a játék? Pedig szerintem sokan örültek mikor a Lula 3D ezzel promózta magát hogy ebben már benne van az ugráló csöcs technológia!
Erre most meg elnézést kérnek a fejlesztők, hogy bocsi hogy mozog a melle a női karakternek... ha kimész az utcára és körbenézel tuti hogy látsz olyan hölgyeményt aki egy kicsit lengébb ruhában van vagy valami feszes felsőben és a léptei közben ritmikusan ringanak a testi adottságai (azért jó ha nem az erdő közepén élsz és nem télen próbálod ezt ki!).

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

2 éve, 1 hónapja és 24 napja

[Tiltott felhasználó!]

rDAVE

2 éve, 1 hónapja és 24 napja

Ha az ember lánya egy szál trikóban mászkál megesik, hogy szabadon lengedeznek a dolgok. Egyébként nehéz elhinni, hogy ez véletlen volt, mivel nem hiszem, hogy magától be lenne kapcsolva ez a funkció, max kis privát perverzkedés volt a fejlesztőknél és elfelejtették lekapcsolni, de lehet médiahack vagy reakcióteszt is.

válasz erre
Fortnite
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

pityuska profiljamarco profiljaGargameth profilja