Diablo III: Bejelentve az utolsó kaszt, lesz béta és PvP is

2010. október 25.
2.6281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hétvégén megrendezett Blizzcon 2010-en a reflektorfény szinte minden téren egyértelműen a Diablo III-ra irányult, amihez bár továbbra sem jelentették be a hivatalos megjelenési dátumot, jelezvén annak közelségét, számtalan apróságot már igen.

Így kezdésnek például a Blizzard lerántotta a leplet a játék utolsó játszható kasztjáról, ami a Demon Hunter lesz. A friss jövevény közelharcban nem, de távolról annál erősebb harcos lesz, íjak, nyilak és egyebek mesteri használója.

Az expón a bejelentés mellé egy roppant hangulatos trailert is közkinccsé tettek az illetékesek, amit természetesen a hír végén magad is megtekinthetsz - első videó -, a három és fél percben pedig megismerkedhetsz a karakterrel, aki már most egy igazi kedvencnek ígérkezik. Ez azonban még nem minden, a Blizzard ugyanis két további apróságot is leleplezett a programmal kapcsolatban, így például kiderült, hogy béta teszttel is készülnek a Diablo III-hoz, ami ezekben a percekben még zártkörű rendezvényként lett meghatározva a csapat közeli hozzátartozóinak és barátainak részvételével, de egyáltalán nem zárható ki, hogy egy nyílt, vagy éppenséggel egy szélesebb körben elterjesztett béta változat is napvilágra kerül. Az esély megvan rá!

Szintén a Blizzcon-on és szintén a Diablo III-mal kapcsolatban került bejelentésre, hogy a játék jelenleg félúton van ahhoz, hogy teljesen elkészüljön, így tehát a program 50 százaléka már rendben van, ám ennél is fontosabb, hogy a késztermékbe az illetékesek szeretnének PvP csatákat is integrálni, amelyek nem véletlenszerűen generált pályákon, hanem előre megtervezett arénákban zajlanak majd, játékos a játékos ellen. A harcokban a jelenlegi tervek szerint saját karakterünkkel vehetünk részt, és azokat a képességeket, varázslatokat illetve tárgyakat használhatjuk a csatákban, amelyeket az egyjátékos kampányban megszereztünk magunknak. Ha kíváncsi vagy a Diablo III-féle PvP-re, akkor az alant felsorakoztatott videók közül a másodikat betöltve magad is megtekinthetsz róla néhány részletet.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


4 hozzászólás

Norbee

10 éve, 4 hónapja és 23 napja

Welar írta:
Diablo III még csak 50%-on, akkor erre még várhatunk .
Szerintem igazán nem kell bele a pvp, max valami késöbbi kiegészítőben esetleg, és így talán előbb kiadhatnák.
Teljesen egyetértek veled a pvp-vel kapcsolatban... D2-ben is megtudtak oldani az Expansion Set-tel csomó mindent, mint pl. 2 új kaszt kiadása... kiegészítők kiadása (charm + torch-ok) 1 teljesen úgy act és még egyéb más nyalánkság... ha most ezzel kiadnak mindent, akkor mi lesz a kiegészítőbe?
Vagy lehet nem is lesz kiegészítő??

válasz erre

Vendég

10 éve, 7 hónapja és 10 napja

1 évvel ezelőtt, pontosan ilyenkor bejelentették a release dátumot. Ami idén karácsony lett volna. Most a következő kiadási dátum 2011 dec. 31.! Valóban brutál!
Lassan MMO lehet belőle.

válasz erre

totyak

10 éve, 7 hónapja és 23 napja

Az első videó tök jó, nekem nagyon tetszett a harcos részlet.

válasz erre

Welar

10 éve, 7 hónapja és 23 napja

Diablo III még csak 50%-on, akkor erre még várhatunk .
Szerintem igazán nem kell bele a pvp, max valami késöbbi kiegészítőben esetleg, és így talán előbb kiadhatnák.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
Blizzcon 2010
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljamarco profiljadrift3r91 profiljagery1113 profilja