Dark Void Zero: PC-re is jön

2010. január 10.
1.8301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Capcom következő nagy dobása, a Dark Void, napokon belül a boltokba kerül, és hatalmas meglepetésre a PC-s verzió ezúttal egy időben érkezik a két nagy testvérével.

A Capcom tiszteletre méltóan kezeli a személyi számítógépes platformot az utóbbi időben, hiszen az összes nagyobb címüket átdobják rá, ráadásul igyekeznek kihasználni a benne rejlő plusz potenciált. December végén jelentették be, hogy a Dark Void mellé készítenek egy mellékszálat Nintendo DSi-re, amelyet Dark Void Zeronak neveztek el.

Ebben a játékosok Rusty szerepét ölthetik magukra, aki a sima Dark Void történetének előzményét fogja megélni, méghozzá olyan formában, hogy jetpackjával a hátán irtja a rejtélyes Witchereket, akikkel az alapjátékban is meggyűlik majd a bajunk. Technológiai érdekesség, hogy a fejlesztők szándékosan olyanra formálták az alkotás kinézetét, hogy egy 8 bites NES játéknak tűnjék. Arról nem érkezett hír, hogy ez a koncepció megmarad-e a PC-s változat esetén is, avagy valamilyen szinten hozzányúlnak a grafikához. Továbbá egyelőre azt sem konkretizálták, hogy mikor és milyen áron érkezik a program közénk. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hiszen mostanában ezek az old-school 2D-s platformjátékok reneszánszukat élik, és az elmúlt évben is több kiváló játék érkezett ebből a kategóriából.
2 hozzászólás

marco

11 éve, 5 hónapja és 1 napja

Ez nagyon állat!

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 1 napja

Ez a kép megdobogtatta a szívem. Imádom a retrot.

válasz erre
Dark Void
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
CES 2010
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljasony1515 profilja