Csúszik az End of Nations megjelenése

2011. szeptember 26.
1.9541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Várhatóan csak valamikor a jövő esztendőben kerülhet a boltok polcaira a Petroglyph súlyos hónapok óta készülő online stratégiája, avagy az End of Nations, amely az eredeti tervek szerint az idei év őszén már a boltok polcaira került volna.

A free-to-play rendszeren alapuló MMORTS azonban különböző okok miatt csak 2012-ben debütálhat, minderről a csapat közösségért felelős menedzsere, Lance James számolt be nekünk egy rövidke közlemény keretein belül.

James sajnos nem tudott konkrét információkat közölni azzal kapcsolatban, hogy miért történt meg a csúszás, sőt mi több, a jövőre esedékes premier időpontját sem sikerült szűkítenie, de annyit elárult, hogy addig biztosan számtalan béta veszi majd kezdetét, amelyekre nagy-nagy szeretettel várják az újabb és a régebbi fanatikusokat. Aki esetleg nem tudná hová tenni a Petroglyph nevet, annak érdemes tudni, hogy a srácok olyan projekteket eresztettek már ki kezeik közül, mint a Star Wars: Empire at War-sorozat, a Panzer General vagy éppen a Rise of Immortals.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 11 hónapja és 11 napja

A wiki lapja szerint még nincs megjelenési dátum, szóval nem keveset csúszik bejelentés óta.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljakylx profiljatotyak profilja