Csak jövőre készül el a Doom 3 Xbox-változata

2004. augusztus 23.
1.8491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A PC-s és videojátékok történetében mérföldkőnek tekinthető játék évek óta készülő harmadik részétől jelentős PC-eladásnövekedést várnak az elemzők, a programot kifejlesztő Id Software azonban bejelentette, hogy a Microsoft Xbox konzolrendszerére idén már nem készül el az újdonság.

A Microsoft számára ez nem éppen kellemes hír a Sony Playstation2-jével folytatott harcban, ahol a konzolok ára minden korábbi várakozásnál mélyebbre szállt, és a több mint 20 milliárd dolláros piacon kulcskérdés az ünnepi időszak értékesítéseinek menete.

A Doom 3 sok éve készül, és óriási várakozás előzte meg kiadását, így komoly vásárlóerőt biztosíthatott volna a Microsoft számára. A PC-s változat nemrég megjelent, és jellemző adat, hogy a játékból Todd Hollenshead, az Id Software vezérigazgatója szerint az első héten 300 ezer darabot adtak el. Az először 1993-ban megjelent játékklasszikus Xbox-változatára egyes kereskedők már felvettek előrendeléseket október végi szállítással, ám ma ez már nem látszik reálisnak. Hollenshead elismerte, hogy tavasszal még reménykedtek az ünnepek előtti megjelentetésben, de ma már 2005-re teszik a bemutatkozást.
3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 24 napja

3 éves hozzászólás Ez egy dolog,de nekem pl. a játékfelhozatal nagyon-nagyon gyenge az Xre a Ps2höz képest....

válasz erre

Vendég

17 éve, 6 hónapja

Na, ez egy jó hír! Kíváncsi vagyok. Nem tudja valaki egyébként, honnan lehet letölteni?

válasz erre

Methas

17 éve, 6 hónapja és 1 napja

KEDVES OLVASÓK!! Amint a netem engedi olvashatjátok a Doom3 teljes ismertetőit. Igérhetem nem fogtok csalódni.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaManiac profilja