Csak jövőre érkezik a Driver: San Francisco a UbiSoft legfrissebb jelentése szerint

2010. július 13.
2.2791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A francia UbiSoft a mai napra virradóra nyilvánosságra hozta a június 30-án lezárult első üzleti negyedév eredményeit, amiből nem csak néhány pénzes adat került nyilvánosságra, hanem többek között az is, hogy a múlt héten dátummal ellátott legújabb Driver alkotás, avagy a San Francisco csak a jövő esztendőben fog a boltok polcaira kerülni.

Hogy miért, vagy pontosan mikor, az egyelőre kérdéses, de a novemberi időpontot így amilyen gyorsan jött, úgy felejtsük is el. Mielőtt azonban katatón állapotba kerülnénk, várjunk egy pillanatra, van jó hírünk is.

Többek között például az, hogy elég jól fogyott a sokak szerint önmagából kifordult Splinter Cell: Conviction, amiből közel két millió példányt értékesített a cég. Nyilván ennek is szerepe volt abban, hogy a tavalyi esztendő ezen periódusához képest most 93 százalékos emelkedéssel számolhattak a franciák, a tavalyi 83 millió eurót ugyanis mostanra már 160 millió váltotta fel a büdzsében. Így tehát megállapítható, hogy a UbiSoft jó irányba halad, a kérdés az, hogy ezt az ütemet képes lesz hosszú távon is megtartani, avagy sem?
2 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 9 napja

A beharangozás jó volt, a felvételek is jók voltak, a játék is jó volt. Aztán valahogy a játék mégsem volt annyira jó. Saját tapasztalat szerint.

válasz erre

Vendég

14 éve, 7 hónapja és 26 napja

tök jo képek csak kár hogy jö vöre érkezik meg a har madik rész
meglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja