Csak jövőre jön a Metro Exodus

2018. május 16.
3.5421
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sajnos bejött a sokak által pedzegetett forgatókönyv a Metro Exodus kapcsán, miután ugyanis a THQ Nordic átvette a 4A Games játékának kiadási jogait, most bejelentették, hogy máris eltolták a megjelenést.

A Metro Exodus ugyanis eredetileg még az idén megjelent volna, azonban a THQ Nordic különösebb indoklás nélkül most úgy határozott, hogy inkább jövőre, 2019 első felében kerülhessen csak fel a boltok polcaira a poszt-apokaliptikus alkotás, amihez kapcsolódóan pontos megjelenési dátumunk természetesen továbbra sincs.

Sajnálatos módon utóbbi jellemző a THQ Nordic többi olyan címére is, amit igencsak várunk már, ezáltal sem a Darksiders 3, sem a Biomutant nem kapott még pontos időpontot a premier kapcsán, és mivel a csapat az E3-at is kihagyja - méghozzá a foci VB miatt -, legkorábban alighanem a gamescom 2018 alkalmával hallhatunk kapcsolódó bejelentéseket.
5 hozzászólás

RyutheStaR

9 hónapja, 3 hete és 5 napja

VB miatt? Elmennek a jó édes...

válasz erre

Direktor

10 hónapja, 1 napja

Fákk... Pedig várós.

válasz erre

Hellblade

10 hónapja, 1 napja

Mit várunk egy ilyen csapattól..Talán van még valami más programjuk a vb-n kívül is..meg már az sem kizárt hogy már ők is next genre fejlesztenek..Remélem a Death stranding azért kijön idén..

válasz erre

fighterlaci

10 hónapja, 1 napja

Na mifene. Valami gond lehet a stúdióval. Remélem nem kaszálják el.

válasz erre

Mordorer

10 hónapja, 1 napja

De kár. Rá vagyok kattanva nagyon!

válasz erre
Metro Exodus
11.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaHellblade profiljaGargameth profiljaiPet profiljanoncsibaby94 profiljaMarduk profiljaWickedSick profilja5t3v3nk3 profilja