Crackdown 2: November 16-án érkezik a Deluge DLC

2010. november 03.
2.7321
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft brigádja a mai napra virradóra végre bejelentette, hogy mikor szándékozik napvilágra hozni a mérsékelt sikereket elért Crackdown 2 soron következő letölthető tartalmát, ami a Deluge DLC nevet kapta a keresztségben.

Hogy rögtön a tárgyra térjünk, a bővítmény a jelenlegi tervek szerint november 16-án, tehát alig két hét múlva kerülhet az Xbox Live kínálatába, ahonnan majd nem kevesebb, mint 560 MS pontért cserébe tölthetjük le a csomagot. Hogy mit kapunk a pénzünkért cserébe?

Nos, kezdésnek néhány vadonatúj fegyvert és járművet, ha esetleg meguntuk volna már az amúgy sem silány felhozatalt, azonban a pakk kecsegtetőbb része inkább a két vadonatúj játékmód lesz. Az egyik ilyen a Capture the Orb névre keresztelt többjátékos móka, míg a másik egy kooperatív lehetőség, ami négy játékost támogat, és a Deluge nevet kapta. A csomag érdekessége, hogy megjelenik egy ingyenes verzióban is, ez viszont csak amolyan próbaverzió lesz, amiben a két vadonatúj játékmódot próbálhatjuk ki.
Crackdown 2 soron következő letölthető tartalmát, ami a Deluge DLC nevet kapta a keresztségben.'>
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 6 hónapja és 21 napja

Ezt soha nem fogom megérteni, hogy miért fizet valaki ilyen plusz kiegészítésekért. A jelen hírben levő még hagyján, ebben legalább van két új játékmód, de amikor beleraknak a DLC-be 3 új ruhát, meg két új fegyvert, az kiveri nálam a biztosítékot.

válasz erre
Crackdown 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja