Counter-Strike: Source: Mostantól folyamatosan elérhető egy béta verzió is

2010. augusztus 08.
3.3671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
DNS profilja, adatai
DNS
A hír címe első olvasatra meglepő lehet, hiszen mi az, hogy Counter-Strike: Source béta, amikor a játék már közel 6 éve megjelent? Természetesen félreértésről szó sincs, a válasz a Valve egyik korábbi lépésében keresendő.

A seattle-i stúdió az év korábbi időpontjában indított egy béta tesztet a Counter Strike: Source-hoz, méghozzá azzal a nemes céllal, hogy a játékosok alaposan le tudják tesztelni a különféle új feature-öket, amelyeket a fejlesztőcsapat kiokoskodott. Amennyiben ezek beválnak, akkor egy későbbi patch formájában bekerülnek majd a teljes játékba is.

A Valve ezen felbátorodva úgy döntött, hogy az éles alkalmazásuk előtt nem lenne hülyeség az egyes update-eket kipróbálni, ezért kihirdették, hogy a Counter-Strike: Source bétát állandósítják, azaz mostantól folyamatosan, bárki számára elérhető lesz, és a teljes játékba be nem vezetett friss ötleteket ezen keresztül lehet kipróbálni. A bétát a Steamen keresztül lehet elérni, konkrétan a játéklistában helyezkedik el, ahol mostantól szerepel a Counter-Strike: Source Beta bejegyzés is. A béta néhány dolgot letilt, amelyek egyébként elérhetőek a sima játékban, ilyenek például a HDR, a motion blur effektek és a statisztikák. Ez a lehetőség csak PC-re érhető el, a Mac-tulajdonosok ezúttal kimaradnak a jóból.
Counter-Strike: Source béta, amikor a játék már közel 6 éve megjelent? Természetesen félreértésről szó sincs, a válasz a Valve egyik korábbi lépésében keresendő.'>
6 hozzászólás

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 19 napja

Vendég írta:
Szerintem ha 5 éve jáccol, akkor igazán megvehetnéd. Mellesleg amugy ez igen így van, ha nincs pénzed megvenni akkor ne játsz.
amúgy továbbra is használhato a non-steames játék is menő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 8 hónapja

szánalmas vagy 5év alatt nem tudtál szánni egy ilyen nagyszerü játékra 7ezret...

válasz erre

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 13 napja

Szerintem ha 5 éve jáccol, akkor igazán megvehetnéd. Mellesleg amugy ez igen így van, ha nincs pénzed megvenni akkor ne játsz.

válasz erre

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 7 napja

én vagyok megint : 5 éve játszok ezzel és nem pont most akarom abbahagyni !!!

válasz erre

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 7 napja

ez csupa szép és jó de nem irtad le mi lessz a non steamesekkel ... hülyeség mért nem csináltak külön játékot ..nekem nincs pénzem megvenni akkor ne játszak?! letöltöttem és most azt is elveszik tőlünk !!

válasz erre

skyman

14 éve, 9 hónapja és 26 napja

Jo látni, hogy évek hosszu sora után is foglalkoznak a játékkalröhögő smiley föleg ezzel.

válasz erre
Counter-Strike: Source
4.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja