CES 2012: Új gamer hardverek az Asustól

2012. január 12.
3.1741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A CES 2012 alkalmával bemutatott hordozható gépek után az Asus ezúttal a játékos felhasználókat vette célba, ugyanis a frissen reflektorfénybe állított hálózati eszközei, alaplapja, illetve hangkártyája kifejezetten az említett közönségnek készültek.

Az Asus RT-N66U vezeték nélküli router valójában két útválasztó egybeépítve, ami két különálló, a 2,4, illetve az 5 GHz-es tartományban megvalósított 450 Mbps sebességű sávot kombinálja, így akár a 900 Mbps elérésére is képes. Az újdonság még kikapcsolt PC mellett is képes folytatni a fájlletöltési műveleteket, és már a gyártó legújabb web-alapú felhasználói interfészével rendelkezik.

Az Asus EA-N66 a vezeték nélküli Ethernet adapterek kínálatát színesíti, és képességei között szerepel a választható 2,4 vagy 5 GHz-es tartományban biztosított 450 Mbps-os kapcsolat, illetve a repeater és az access point funkciók.

Az Asus RoG szériáját gazdagító Asus RoG Rampage IV Formula/ThunderFX alaplap az Intel X79-es chipkészlet köré lett tervezve, vagyis már az LGA2011-es tokozású Intel központi feldolgozók fogadására képes. A négy darab PCI Express foglalat kiaknázásával könnyedén kiépíthető a többkártyás AMD CrossFireX, vagy akár az nVidia SLI grafikus konfiguráció is. A felszereltségben megtalálhatóak még az olyan különleges megoldások is, mint a SupremeFX III és a GameFirst technológia.

Az alaplaphoz mellékelt ThunderFX audiorendszer USB interfészen keresztül csatlakoztatható a számítógéphez, de emellett kompatibilis még a PlayStation 3-mal és az Xbox 360-nal is. Az újdonság rendelkezik ENC (elektronikus zajszűrés) támogatással, és minden gond nélkül kezeli akár a 600 ohmos, csúcskategóriás fejhallgatókat is.

Az 1X-es PCI Express foglalathoz tervezett RoG Xonar Phoebus hangkártya a C-Media CMI8788DH Oxygen Express chipjével van szerelve, de egyes források szerint a nyomtatott áramkörön emellett megtalálható még a Realtek ALC889 is. A gyártó adatai szerint a hangkártyát 118 dB-es jel-zaj arány jellemzi. Az újdonság természetesen minden gond nélkül kezei az analóg 7.1-es rendszereket, de ezen kívül megtalálható még a kifejezetten felhallgatók számára dedikált csatlakozó is. A dobozban az Asus mellékei még a Control Box névre keresztelt eszközét is, ami lényegében egy asztali hangerőszabályzó, de emellett a fejhallgató és a mikrofon közvetlen csatlakoztatását is lehetővé teszi.


CES 2012: Új gamer hardverek az Asustól - 2. kép



CES 2012: Új gamer hardverek az Asustól - 3. kép



CES 2012: Új gamer hardverek az Asustól - 4. kép

6 hozzászólás

Tardief88

11 éve, 6 hónapja és 8 napja

Igényt tartanék inenn néhány cuccramosolygó smiley Szépek lettek,

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 7 napja

Az naggygggyon kemény!meglepett smiley

válasz erre

Matteo_GS

13 éve, 3 hónapja és 7 napja

Vendég írta:
Kikapcsolt gépnél is megy?meglepett smiley De durva!meglepett smiley
Persze, dugsz rá egy külső HDD-t, és szépen tölti rá a cuccost. mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 7 napja

Tetszikmeglepett smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 7 napja

Kikapcsolt gépnél is megy?meglepett smiley De durva!meglepett smiley

válasz erre

Shade

13 éve, 3 hónapja és 7 napja

Ez is totál transformerses röhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CES 2012
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja