Bemutatkozik a Garshasp

2009. szeptember 11.
2.9591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Klisé ide vagy oda, de mindig nagy öröm, ha egy új játék bejelentéséről értesíthetünk titeket, főleg akkor, ha az a program még ígéretesnek is tűnik.

A Garshasp márpedig ilyen, hiszen PC exkluzív mivolta ellenére is egy olyan alkotás, amely leginkább a konzolokon bejáratott "üsd-vágd-nemapád" stílusra épít, de nyilván nem csak ennyiből áll a Fanafzar Game Studios fejlesztőinek produkciója, ugyanis már maga a körítés is érdekes, főleg azoknak, akik szeretik a történelmet és a mitológiát.

A Garshasp először is egy hátsó nézetes akciójáték lesz, ami már rengeteg apróságot elmond róla. Az érdekessége viszont nem ez, hanem a történeti háttere, az alapkoncepciója, hiszen a program történetét és egészét, az ősi perzsa mitológia ihlette, tehát aki ismeri ezt a felettébb érdekes mondavilágot, az már sejtheti, hogy főhősünk milyen szörnyűséges ellenfelekkel fogja megvívni haláltusáját. A játék azonban nem csak a hatalmas kaszabolásokról fog szólni, hiszen szükségünk lesz ügyességünkre és eszünkre is, mivel rengeteg fejtörő és ügyességi rész is be lesz iktatva a nagy harcok közé, amelyek általában mindig több rossz arcú ellen fognak zajlani, és bizonyos időközönként még hatalmas ellenfelekkel is meggyűlhet a bajunk.

Külföldi kollégáink gyorsan rá is húzták a projektre a PC-s God of War jelzőt, ami talán az alapokat tekintve nem is áll messze a valóságtól, bár azt gyorsan jegyezzük meg, hogy a Garshasp megvalósítása egyelőre hagy még maga után kívánnivalót, de ahogyan az alant megtekinthető debütáló trailerből is kiderül, a program még közel sincs a végleges stádiumban, annak ellenére sem, hogy az idei esztendő végén már a boltok polcaira kíván kerülni. Mivel az alkotás több, mint ígéretesnek tűnik, ezért mindenképpen figyelemmel kísérjük sorsát, és reméljük, hogy a végeredményben sem kell csalódnunk. Ha szeretnél közelebbről is megismerkedni a játékkal, akkor íme a bemutatkozó trailer:

#tv#
1 hozzászólás

marco

15 éve, 10 hónapja és 11 napja

Work in Progressben milyen csinos kis zöld blézer ruci van a srácon.röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja