Bejelentve a Napoleon: Total War - Imperial Edition

2009. november 25.
2.5321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Total War-sorozat legújabb része hamarosan, szinte hónapokon belül ellátogat hozzánk, hogy tovább öregbítse a széria hírnevét, mindezt úgy, hogy egy újabb híres történelmi személyiséget, Napoleont állítja a középpontba.
Advertisement

A SEGA és a Creative Assembly kooperációjában készülő alkotás már előrendelhető fázisban van, ennek örömére pedig az illetékesek bejelentették a hozzá kapcsolódó gyűjtői kiadást, amelyet Napoleon: Total War - Imperial Edition néven kell keresnünk a boltok polcain, bár egy kicsit olcsóbban, természetesen szép csomagolás nélkül, digitális formában is hozzájuthatunk majd ehhez a verzióhoz.

Az Imperial Edition, tartalmát tekintve egy nagyon elragadó kis csomag lesz, amelyben találni fogunk egy Bonaparte Napoleon életéről szóló, szépen illusztrált könyvecskét, természetesen csak a játék korongja és a vaskos kézikönyve mellett. Ugyanakkor nem csak kézzel fogható bónuszok, hanem egyéb játékbeli elemek is a pakk részeit képezik majd, amelyet egy kizárólag ehhez a csomaghoz kapható kóddal tudunk előcsalogatni, természetesen a Steam rendszeréről.

Így letölthetünk majd két exkluzív egység-csomagot, amelyek közül az egyik a Heroes of the Napoleonic Wars pakk lesz, benne 10 exkluzív egységgel, a másik pedig a Elite Regiment névre hallgató bővítmény, benne öt, a Napóleoni Háborúk elit regimentjei közül. A szemrevaló gyűjtői kiadás tehát nem csak a polcon mutat majd jól, hanem a játék betöltése után is sok hasznos apróságot ad hozzá az alapokhoz, ha pedig szeretnénk már biztosan szert tenni egy ilyenre, rendeljük elő bátran az Imperial Edition-t, amelynek megjelenésére a jövő esztendő elején számíthatunk.

Ha bővebb információkra, esetleg képekre lennél kíváncsi a gyűjtői kiadással kapcsolatban, akkor IDE kattints.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 6 hónapja és 19 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
Korpácsi pierre  profiljamarco profilja