Befutott a Lego Lord of the Rings gamescom 2012 trailere

2012. augusztus 14.
2.7941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Lassan megindulnak a hírek a kölni gamescom irányából, és bár túl nagy bejelentésekre nem számítunk a német kiállításról, azért így is érkezhet majd néhány meglepetés, illetve érdekes, exkluzív információ, netán látnivaló.

Így történt ez a mai napra virradóra is, a délelőtti órákban ugyanis a Traveller's Tales csapta úgy határozott, hogy amennyiben úgyis itt a gamescom, na meg még az idén szeretnék is megjelentetni a játékot, miért ne mutatnának be egy friss mozgóképet a Lego: Lord of the Rings-ről?

Az elméletből csakhamar gyakorlat lett, most pedig már ott tartunk, hogy a hír végén magad is megtekintheted a játék legfrissebb mozgóképét, amely elsősorban a szereplőket hivatott bemutatni nekünk, illetőleg néhány, a filmekből ismerős népszerű jelenetet, amelyek között gameplay momentumokat még nem találhatunk, de ez legyen jelenleg a legnagyobb problémánk.

A legósított Gyűrűk Ura kaland a tervek szerint még valamikor az idén fog a boltok polcaira kerülni - szerintünk az őszi szezonban -, méghozzá PC mellett PlayStation 3-ra, PlayStation Vitára, Xbox 360-ra, valamint Nintendo Wii-re, DS-re és 3DS-re is. Alant az említett trailer, amennyiben kíváncsi vagy rá:

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
2 hozzászólás

Vendég

9 éve, 19 napja

The gneuis store called, they're running out of you.

válasz erre

Vendég

9 éve, 2 hónapja és 8 napja

Várós mint minden Lego game!

válasz erre
Lego The Lord of the Rings
3.293 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

drift3r91 profiljaGrifid profiljaManiac profilja