Battlefield: Bad Company 2: Hamis béta tesztek

2009. november 02.
2.1781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hihetetlen, hogy manapság mire nem képesek az emberek azért, hogy átverjék a másikat.

A Battlefield: Bad Company 2 esetében például most hamis béta teszteket hirdettek egyes csalók, amikkel nem csak vírusokat és kémprogramokat sikerült juttatniuk néhány gyanútlan felhasználó gépére, hanem még akár jelszavakat és bankszámlákhoz kötődő adatokat is ki tudtak csikarni egyes fanatikusoktól, akik csupán ki akarták próbálni a második Bad Company béta verzióját.

Ilyen változata azonban nincs és nem is lesz a játéknak, mint ahogyan azt GordonVanDyke, a játék hivatalos blogján külön kiemelte. A lényeg tehát ez, és arra buzdítja a gamer társadalmat, hogy mutassák meg a középső ujjukat az ilyen csalóknak, és legyenek kellően körültekintőek. A játék hivatalos Twitter oldalán mindig lehet értesülni az éppen aktuális tényekről, vagy jelen esetben tévhitekről is, így az úriember szerint, ha bármilyen furcsa és idő előtti információt észlelnénk, előtte nézzünk körül, például az előbb említett helyen.

Így tehát aki a napokban felfedezte a lehetőséget, az gyorsan lépjen vissza, aki pedig már regisztrált, az nagyon gyorsan próbálja meg korrigálni amit még lehet, és a kiadott jelszavakat megváltoztatni, mert nem létezik Battlefield: Bad Company 2 béta tesztelés, bármennyire is szeretnénk.
4 hozzászólás

Tibit

11 éve, 7 hónapja és 14 napja

Meg kell hagyni, nem hülyék az ilyen csalók!

válasz erre

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 14 napja

csá

válasz erre

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 14 napja

csá
trh

válasz erre

marco

11 éve, 7 hónapja és 14 napja

Az szép.

válasz erre
Battlefield: Bad Company 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaShade profiljagery1113 profiljaM.O.R.P.H. profilja