Battlefield 5: Eastern Front - irány Ukrajna?

2016. március 30.
1.9731
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb izgalmas pletykák kaptak szárnyra a napokban a Battlefield 5 kapcsán, amiről bár korábban olyan hírek is érkeztek, miszerint talán az első világháborúba repíthet vissza minket, a legfrissebb részletek alapján azonban inkább a közeli jövő, egy fiktív harmadik világháború vár majd benne ránk.

Néhány kiszivárgott, egészen hivatalosnak tűnő irat alapján ugyanis a játék a Battlefield 5: Eastern Front név alatt készülődik, a helyszín Ukrajna lesz - Kijev, Minszk, Tallin és társaik -, a harcoló felek között pedig az európai és az orosz csapatokat találjuk majd egy aktuális konfliktusban.

Az alkotás kapcsán megtudtuk még, hogy a megjelenés állítólag december 6-án lesz esedékes, a nagy bejelentésre pedig még az E3 előtt, az EA Play során sor kerülhet, sőt mi több, az alábbi képkockákon már a későbbi négy DLC csomag címe és feltételezett tartalma is leolvasható. Nekünk elég hivatalosnak tűnik...

Battlefield 5: Eastern Front - irány Ukrajna? - 2. kép


Battlefield 5: Eastern Front - irány Ukrajna? - 3. kép


Battlefield 5: Eastern Front - irány Ukrajna? - 4. kép

6 hozzászólás

totyak

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nem mondom, hogy nem valódi a dolog, de azért lássuk be, ezt a pár lapot bárki összehozza kevés munkával, nem nagy cucc.
Nem tudom mennyire lenne jó ötlet Oroszországot, meg Ukrajnát belevenni egy játékba, miközben amúgy is konfliktusban állnak egymással Krím miatt.

válasz erre

Ravor

7 hónapja, 2 hete

Na ez jól hangzik, már várom

válasz erre

Excalibur

7 hónapja, 2 hete

Ezek a megjegyzések hozzá, amit valaki filctollal melléírt Operation Fishhead, LOL

válasz erre

Moby Dick

7 hónapja, 2 hete

Ez egy jó lépés lenne. A scifi mostanában sokkal jobban bejön.

válasz erre

1000feri

7 hónapja, 2 hete

Putyin lebombázza Kijevet...hmmm

válasz erre

Gólem

7 hónapja, 2 hete

Nekem tetszene, talán még vissza is térnék a játékhoz.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

eisento profiljarDAVE profiljakpal profiljatotyak profiljaAkhad profiljafubenalvo profiljaWillThaWheel profiljaMarduk profiljagery1113 profiljade.akos profiljaSzefi68 profiljaSophiaso profiljaManiac profilja