Az Xbox Live-ra tart a Max Payne első két epizódja?

2009. március 30.
1.6651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Olybá tűnik, hogy a nem régiben bejelentett Max Payne 3 téli megjelenése előtt szélesebb körökben is bemutatják az immáron trilógiaként kezelendő sorozat első két epizódját.

A new york-i zsaru látványos kalandjait a Remedy Entertainment keltette életre az előző generációban, a folytatást viszont már a Rockstar házon belül fogja elkészíteni, természetesen a kurrens generáció képviselőire. Az ESRB elvégezte a munkáját, csordogálhat lefelé a digitális disztribúció csatornáján?

Bejelentve ugyan még nem lett, de az ESRB (Entertainment Software Rating Board) tanúsítványa szerint az első két Max Payne epizód az Xbox Live online piacterére tart. A nyitó epizód hozta a bullet time effektusokat a Matrix-ból, sőt a kiváló produktum még egy BAFTA-díjat is besöpört annak idején.

A folytatás, a The Fall Of Max Payne sem hagyott alább az élvezetek terén, szintén magas pontszámokkal jutalmazták anno a kritikusok. Ha kimaradt esetleg valamelyik, vagy netán mindkettő, vélhetően hamarosan elcsíphetitek őket az Xbox Live előző generációs klasszikusai között, letölthető formában. Úgy hiszem, ezt már talán vehetjük akár készpénznek is, persze mielőtt tényként számolnánk vele, megvárjuk a bejelentést. Tömény harmadik szemszögű akció, a jobbik fajtából, majd jöhet a harmadik felvonás.

Entertainment Software Rating Board: Max Payne
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaMonyo profilja