Az ICD bemutatta legújabb Gemini táblagépét

2010. április 06.
1.8061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Innovative Converged Devices (ICD) a mai napon bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a táblaszámítógépeinek termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság Innovative Converged Devices Gemini típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és különlegessége, hogy a mérnökök az nVidia Tegra SOC (system-on-a-chip) rendszerével tervezték. A gép hordozhatóságára nem lehet panasz, ugyanis mindössze 300 X 191 X 15,6 milliméteres méretekkel dicsekedhet, bár a súlyáról egyelőre még nincs információ.

A táblagép egy 11,2 inches szélesvásznú, több érintés kezelésére is alkalmas kijelző köré épül, ami az 1366 X 768-as natív felbontást képes kezelni. A számítógép két darab webkamerával is fel van szerelve, amik közül egy 2M pixeles a front részen, egy 5M pixeles autófókuszos pedig a hátulján kapott helyet. A szükséges számítási teljesítményt az 1GHz-es frekvenciára hangolt nVidia Tegra 2 chip szolgáltatja, ami mellé 512MB rendszermemória párosul. Az adatok tárolásáról egy 4GB-os flash alapú tárolóegység gondoskodik, amire egyelőre ismeretlen típusú Android operációs rendszer lett telepítve.

Az újdonság konfigurációjában természetesen még szerepel az SD formátumra felkészített kártyaolvasó, a 802.11b/g/n rendszerű WiFi, a Bluetooth 2.1 adapter, a 3G modul, a GPS egység, az FM rádió, valamint a micro USB port is. Az Innovative Converged Devices Gemini várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

italianman

11 éve, 7 hónapja és 6 napja

Ez már jobban bejön.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja