Az EA és a Warner Bros. IE bejelentette a Harry Potter és a Félvér Herceg játékot

2008. április 24.
18.1101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Az EA Casual Entertainment Label és a Warner Bros.

Interactive Entertainment ma bejelentette, hogy a Harry Potter és a Félvér Herceg játék még az idei évben megjelenik, egyszerre a Warner Bros. Pictures filmjével, mely J. K. Rowling hatodik Harry Potter könyve alapján készült. "Meggyőződésünk, hogy a Harry Potter és a Félvér Herceg játék a mozihoz kapcsolódó játékok zsánerének új mérföldköve lesz" - mondta Harvey Elliott, az EA Bright Light stúdiójának vezetője Angliában, a Harry Potter termékcsalád otthonában.

"Az itt dolgozó csapat a sorozat előző játékainak technológiai fejlesztéseire építve és a film készítőivel szorosan együttműködve munkálkodik egy olyan interaktív, lebilincselő élmény életre hívásán, mely a film történetét, cselekményét és izgalmát egyaránt visszaadja, a legfontosabbról, a szórakoztatóságról nem is beszélve. Fontos tudnivaló még, hogy fejlesztés során kiemelt figyelmet szentelünk a Nintendo Wii egyedi irányítási rendszerének.

Az EA-vel dolgozva egy olyan ellenállhatatlan Harry Potter játékot készülünk felkínálni a rajongóknak, mely megragadja a film hátborzongató történetét és kiemelkedő látványvilágát" - mondta Scott Johnson, a Warner Bros. Interactive Entertainment üzletfejlesztési részlegének igazgatója. - Ezen terméksorozatnak védjegye a ragaszkodás és igazodás a gazdag szöveganyaghoz. A Harry Potter és a Félvér Herceggel a rajongók a sorozat eddigi leghűbb és legszórakoztatóbb játékát élvezhetik majd.

A Harry Potter és a Félvér Hercegben Voldemort a muglik világát és a varázsvilágot is egyre inkább a markában tartja, már a Roxfort sem jelent olyan menedéket, mint régen. Harry gyanítja, hogy még a kastély is veszélyeket rejt, ám Dumbledore inkább arra koncentrál, hogy felkészítse őt a közelgő és elkerülhetetlen végső összecsapásra. Együtt dolgoznak azon, hogy feltörjék Voldemort védelmét, s e célból Dumbledore még régi barátját és kollégáját, a jó kapcsolatokkal bíró, mit sem sejtő Horatius Lumpsluck professzort is maga mellé állítja, aki véleménye szerint létfontosságú információk birtokában van. Időközben a diákokat egy egészen újfajta ellenség támadja meg: a kamaszkor hormonjai indulnak megveszekedett rohamra a falak ellen. Harry rá kell, hogy döbbenjen: egyre jobban és jobban vonzódik Ginnyhez - akárcsak Dean Thomas. Ráadásul Lavender Brown úgy döntött, számára Ron lesz az igazi - csakhogy nem számolt Romilda Vane csokijaival! És ott van még persze Hermione is, akit mardos a féltékenység, ám mindent megtesz azért, hogy elkerülje érzelmei kimutatását. A románcok szárba szökkenésekor egy diák azonban magányos marad - ő is mindenre elszántan törekszik célja felé, hogy nyomot hagyjon, ha mégoly sötétet is? Minden zsong a szerelemtől, ám közeleg a tragédia, és könnyen lehet, hogy a Roxfort már sosem lesz a régi.

A Harry Potter és a Félvér Herceg játékban a játékosok visszatérnek a Roxfort falai közé, hogy segítsenek Harrynek túlélni a vészterhes hatodik évet. Lehetőségük nyílik persze részt venni izgalmas varázslópárbajokban, mágikus hozzávalókat keverhetnek és kotyvaszthatnak bájitaltan órán, valamint a levegőbe röppenve győzelemre vezethetik a Griffendél kviddics-csapatát is. Még az is megeshet a játékosokkal, hogy a drámai csúcspont felé vezető úton mellékvágányra viszik őket Ron romantikus bonyodalmai, ám végül bizonnyal felfedik majd a Félvér Herceg kilétét!

A játékot az EA Bright Light Studio, az eddigi Harry Potter játékok világsikere mögött álló csapat fejleszti. A stuff a film ősszel esedékes bemutatójával egyidőben jelenik meg, a Wii, a PLAYSTATION3, az Xbox 360, a PlayStation2, a PSP, a Nintendo DS, a Windows PC és a Macintosh platformokon, valamint mobilkészülékeken.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 1 napja

nem tudja nekem megmondani hogy honan t ö l c s e m le a herry potter a fehér lovagot

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 26 napja

zsolti
harrypottera6
puszi
szia.

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 5 napja


válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljarDAVE profiljagery1113 profiljamarco profiljaWickedSick profiljaManiac profiljaGargameth profilja