Az MSI bemutatta új AE2282 egybeépített PC-jét

2012. október 28.
1.6801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővült az asztali számítógépeinek termékpalettája.
 

A most bemutatkozó újdonság az üzletek kínálatában MSI Wind Top AE2282 típusjelzéssel fog felbukkanni, de a gyártó készült egy AE2282G variánssal is, ami az alapmodellnél már erőteljesebb videorendszert vonultat fel. Az új termék a kialakítását tekintve pedig az egybeépített rendszerek sorát gazdagítja, vagyis a PC komplett konfigurációját már maga a monitor tartalmazza. Ahogy arról már a típusjelzés is árulkodik, az AE2282 egy 21,5 inches, LED háttérvilágítású érintőképernyő köré lett tervezve, ami változattól függően hagyományos vagy érintőpanelként van jelen, de mindkét esetben az 1920 X 1080-as natív felbontást kínálja.

Az új MSI Wind Top AE1921 az Intel HM61 Express chipkészletével van építve, számítási teljesítményét pedig az Intel Core i3-3220 vagy Core i5-3470S központi feldolgozója szolgáltatja, míg a DDR3-as memóriarendszere alapkiépítésben 4 GB RAM-ot tartalmaz. A számítógép videorendszerét az Intel processzorba integrált HD Graphics 2500-as chip alkotja, viszont az AE2282G variáns már az nVidia 2 GB-os GeForce GT630M gyorsítójával érkezik. Adattárolónak egy 1 TB kapacitású hagyományos merevlemez került beépítésre, amit egy DVD Super Multi optikai meghajtóval egészítettek ki a tervezők.

A multimédiás felszereltséghez tartozik a beépített mikrofon, a 2 X 3 wattos hangszórórendszer, és az 1M pixeles webkamera, míg a hálózati eszközök listáján egy Gigabit Ethernet kontroller, illetve egy 802.11 b/g/n rendszerű WiFi modul van feltüntetve. A külső részen található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó (SD, MS, MMC), egy HDMI ki- és egy bemenet, négy darab USB 2.0, két darab legújabb generációs USB 3.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer mikrofon és fejhallgató csatlakozói.

A számítógépet a Microsoft előtelepített, 64 bites Windows 7 Home Premium vagy Windows 8 operációs rendszerével, és egy vezetéknélküli billentyűzet és egér párossal szállítja a cég. Az új MSI Wind Top AE2282 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt információt.
3 hozzászólás

Vendég

7 éve, 10 hónapja és 8 napja

Iszonyat jól néz ki!

válasz erre

Vendég

7 éve, 10 hónapja és 8 napja

És jó is nagyon!

válasz erre

Vendég

7 éve, 10 hónapja és 8 napja

K*rva szép!

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt