Az első pár évben nem lesznek exkluzív játékok az Xbox Series X-re

2020. július 18.
4.3121
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Korábban már jelezte a Microsoft, hogy az Xbox Series X megjelenését követő egy évben nem lesznek olyan alkotások, amik csak és kizárólag az új konzolra jelennek meg, ellenben most már arról szól a fáma, hogy ez a periódus több évig tart majd.

Phil Spencer elmondása alapján nem szeretnék, hogy minden Xbox felhasználónak új hardverre kelljen beruháznia ahhoz, hogy tudjanak játszani mondjuk egy Halo Infinite-tel vagy Hellblade II-vel, éppen ezért pedig az Xbox Game Studios címei évekig meg fognak jelenni Xbox One-ra is.

Azok számára ez abszolút jó információ, akiknek nincs lehetősége konzolt újítani, azonban a korai Xbox Series X felhasználóknak kisebb pofon lehet ez, hacsak a friss hardveren nem élveznek majd akkora teljesítmény- és grafikabeli előnyt a felhasználók, amire elégedetten tudnak csettinteni.
6 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nem értem mire a felháborodás. A hír nem arról szól, hogy nem lesznek új címek Series X-re, hanem arról, hogy azok a játékok még párhuzamosan meg fognak jelenni One-ra is. Meg persze gondolom PC-re is.

Nemhogy nem hülye ötlet, hanem egyenesen üdvözlendő. Az elején még kevés Series X fog gazdára találni. Ha csak az oda eladott játékokban mérnék a bevételt, csődbe is mennének. Nagyon helyesen támogatják tovább az előző generációt, ahol több tízmillió konzol már a felhasználóknál van.

Sony ezt így nyíltan nem mondta ki sehol, de ők ugyanezt fogják csinálni. Nyilván a Microsoftnál nem beszélhetünk konzol exkluzivitásról, de kit érdekel, ha két konzoljukra is jön minden.

Bár azért az talán egyértelműnek látszik, hogy ez a megoldás hosszabb távon csak a saját belsős stúdióikkal kivitelezhető. A független fejlesztők szerintem max. egy évig még támogatják a One-t és PS4-et, aztán leállnak vele.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 2 hete

El nem tudom képzelni, mi vezérelte őket ebben a gondolatmenetben.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete

Tökön lövik saját magukat, de nekem mint játékosnak ez egy jó opció. Mármint az lenne ha xboxoznék.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 hete

Elképesztő mennyire nem értenek a gaming piachoz. Hihetetlen.

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 2 hete

Jól kezdődik ennek is a pályafutása!

válasz erre

muki

2 hónapja, 2 hete

Miért eddig volt??? Szánalmas banda.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaMonyo profiljaWickedSick profiljaM.O.R.P.H. profilja