A Windows 7 bemutatja: Budapest Game Show 2009

2009. október 28.
3.7851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idei esztendő legnagyobb magyarországi játékkiállításán, avagy a Budapest Game Show 2009-en mutatkozik majd be a Microsoft legújabb operációs rendszere, a Windows 7.

A rendezvényen emellett megrendezésre kerülnek a World Cyber Games 2009 hazai selejtezői és döntői, valamint a World Cyber Girls szépségverseny, ahová a szervezők a legszebb magyar gamer leányzókat várják a színpadra. A kiállítás október 31-én, avagy most szombaton kerül megrendezésre a budapesti Papp László Sportarénában, mint egy egész napos, ingyenes családi rendezvény, amelyre a Microsoft Magyarország Kft. meghív minden kedves érdeklődőt.

Az esemény pontos programja a Budapest Game Show honlapján olvasható, amelyet IDE kattintva érhetsz el. A szervezők a helyszínre elsősorban az informatika iránt érdeklőket, az aktív kikapcsolódásra vágyókat, de a legfiatalabb korosztály képviselőit is várják, hiszen a gazdag programkínálatban - reggel kilenc órától egészen este hat óráig - garantáltan mindenki megtalálja majd a neki valót. Lesz Windows 7 kalandpark, mini focipályák, lézerharc, de megtekinthetjük majd a legújabb termékeket és technológiákat is, testközelből!

Mindemellett kipróbálhatók lesznek kiállításon a legújabb játékok, de rengeteg friss program bemutatásra is kerül, melyek közül a DJ Hero-t kipróbálókat egy igazi zsűri fogja értékelni, köztük a GameChannel Online főszerkesztője, Marco is!

Azok akik nem tudnak személyesen ellátogatni a rendezvényre, élőben és később felvételről is megtekinthetik az esemény legérdekesebb momentumait. A Microsoft és a Generál Média Kft. együttműködésének köszönhetően a magyarországi internet történetének legnagyobb élő közvetítését követhetik figyelemmel a www.myvip.com/windows7 oldalon.

Helyszíni vásárlási lehetőség: a kiállító cégek termékei ? számítógépek, notebookok, hardver kiegészítők, Windows 7 operációs rendszer, Xbox 360 és PC játékszoftverek - különleges kedvezményekkel kaphatók.

A rendezvény helye és időpontja: Papp László Budapest Sportaréna, 2009 Október 31. Szombat reggel 9:00 órától este 18:00 óráig.

A rendezvény gyémánt fokozatú támogatói: Microsoft, Xbox 360, Samsung Pleomax, Samsung, Toyota, HP, Lenovo

Ha szeretnéd megtekinteni Magyarország legnagyobb játékkiállításának az igen jól sikerült reklámfilmjét, akkor az alábbi videó csökkentheti kíváncsiságodat.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 18 napja

már a csapból is ez a rendezvény folyik bmeg

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 18 napja

alap, hogy ott leszek. állitolag 20 ezer ember koruli tomegre szamittanak

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 18 napja

de jó ez a vidi.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljarDAVE profiljaRobi022 profiljaBvektor profiljamarco profiljaManiac profilja