A Quake Live is ünnepel

2009. december 25.
2.0451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Karácsony úgy látszik nagyon sok online játékot megihlet, ami valahol természetes is, hiszen a játékosoknak meg kell hálálni a folyamatos hűséget, és azt, hogy az év sok-sok napján betöltik az illetékesek által hosszú időn át fejlesztett alkotást.

A Quake Live brigádja, avagy az id Software sem hanyagolja most el a fanatikusokat, hiszen az ünnepre való tekintettel friss tartalommal látta el játékát, amelyek között ugyan a megszokott cuccokat találjuk, de mivel Karácsony van, ezért vehetjük ajándéknak is a őket.

Sőt mi több, az újdonságok enyhén ünnepi hangulatot árasztanak, így például mehetünk karácsonyi dalokat énekelni gyilkolás közben az új Capture the Flag arénába, amely a Silent Night névre hallgat, de bejglitől dagadó hassal is beléphetünk az új Team Arena-ba, amely a Distant Screams nevet viseli magán. Természetesen mindez mit sem érne akkor, ha nem kaphatnánk új, szintén az ünnephez illő karaktereket, amelyek a Santa és a Vixen néven érhetők el, és tökéletes társak egy kis karácsonyi mészárláshoz. Ha szeretnéd az új tartalmakat magadévá tenni, csak töltsd be a Quake Live-ot, természetesen teljesen ingyen.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaManiac profiljaMonyo profilja