Alpha Protocol: Fejlesztői napló

2009. július 24.
2.1781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2009-es Comic-Con ugyan nem a videojátékok Mekkája, de azért néhány alkotás így is képviselteti magát a rendezvényen, úgymond megalapozva magának az utat az augustusi nagy robbanásra, amely a GamesCon névre hallgat.
 

A Comic-Con felhozatalában helyet foglaló Alpha Protocol az idei évben egy kiváltságos helyet tudhat magáénak, hiszen egy érdekes, kémkedős koncepcióval átitatott akció-RPG készülődik a neve alatt, amelyről az illetékesek összedobtak nekünk egy gameplay videókból álló kisfilmet, hogy a nagy hőség miatt a szobájuk leghűvösebb pontjára menekült rajongók, néhány perc erejéig betekintést nyerjenek alkotásukba.

A közel 5 perc hosszúságú filmecskét folyamatos fejlesztői kommentárral tekinthetjük meg, tehát érdemes az elragadó képkockák alatt figyelni a hanghatásokra is, hiszen érdekesebbnél érdekesebb dolgokat tudhatunk meg a játékról. Ha még mindig kevés mozgóanyagot láttál az Alpha Protocol-ról, akkor semmiképpen se hagyd ki a most következő videót, hogy október 6-án már teljesen felkészülten vesd bele magad a kalandokba. Érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


nincs még hozzászólás

Minden hír, videó és cikk
Comic-Con 2009
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt