A Getac bejelentette a megújult V100-as tábla PC-jét

2009. október 07.
1.7551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A különlegesen strapabíró számítógépekre szakosodott Getac Technology a mai napon bejelentette, hogy frissítette a népszerű Getac V100 tábla PC-jének konfigurációját.

A ráncfelvarrás eredményeként a gép az eddigi 10,4 inches kijelző mellett megrendelhető az azonos méretű, több érintés kezelésére is alkalmas megjelenítővel, ami még kesztyűs kéznél is képes érzékelni a beviteli parancsokat. A képernyő keretében a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata, és egy mikrofon kapott helyet.

A megújult hordozható gép 285 X 222 X 49mm-es méretekkel, valamint 2,2kg-os súllyal rendelkezik. A Getac V100 az Intel 1,4GHz-es Core 2 Duo SU9400-as központi feldolgozójával van felvértezve, amit egy 1GB RAM-al feltöltött DDR2 memóriarendszerrel társítottak (4GB-ig bővíthető). A képi megjelenítésért az integrált Intel GS45 chip felel, az adatok tárolásáról pedig egy 160GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik. A táblagép hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 56k V.92 modem, egy 802.11a/b/g/n szabványú WiFi modul, egy Bluetooth 2.0 + EDR adapter, valamint egy opcionális GPS és egy GPRS/EDGE/UMTS/EV-DO/WCDMA/HSDPA modul alkotja. Az operációs rendszerek kínálatában megtalálható az előtelepített Microsoft Windows Vista Business Edition, valamint a Windows XP Professional és a Windows XP Tablet PC Edition is. A Getac V100 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Egész jó kis teljesítménnyel bír cpu és RAM terén ahhoz képest hogy tablet, bár a gyártóról nem sok infom van. Remélhetőleg nem munkáskesztyűre lett optimalizálva röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja