A Bethesda és a Splash Damage közös project-je

2008. május 23.
1.9361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Bethesda Softworks tegnap este bejelentte, hogy sikeresen kezet ráztak a brit illetőségű Splash Damage fejlesztő stúdióval, melynek folyományaként egy hosszabbtávú együtműködés várható a két játékgyáros között.

Ez utóbbi stúdió készítette a nagy sikerű Wolfenstein: Enemy Territory és az Enemy Territory: Quake Wars című produktumokat. A Bethesda-t talán nem szükséges bemutatni, elég ha az Elder Scrolls IV: Oblivion-t, vagy az őszre datált Fallout 3-at említjük velük kapcsolatban.

A kooprodukcióban készített játékukról egyelőre semmit sem lehet tudni, gondosan takargatják a részleteket, de ígérik, hogy a következő hónapokban előállnak a farbával és megismertetik velünk a készülő produktumot. Mindkét cég embereit nagyon felvillanyozza a közös munka lehetősége, tudtuk meg az illetékesektől.

"Mindkét stúdiónk szenvedélyesen végzi munkáját és biztosak vagyunk abban, hogy ez a munkakapcsolat még tovább növeli a játékosok élményét... Nagyon várjuk már, hogy végre a Bethesda-val dolgozhassunk." - nyilatkozta Paul Wedgwood, a Splash Damage stúdió kreatív igazgatója és egyben tulajdonosa.

"A Bethesda és a Splash Damage tökéletesen passzolnak egymáshoz. Bízunk abban, hogy a közös munkánk rendkívül fel fogja majd villanyozni a játékosokat, szerte a világon." - mesélte Vlatko Andonov, a Bethesda Softworks elnöke.

Nos, bármiben is mesterkedjenek, a jelek bíztatóak, hamarosan részletekkel is szolgálnak számunkra, mi pedig feszülten figyeljük a fejleményeket. Egyelőre még az sem világos, hogy mely platformokra hegesztik az anyagot, bár van egy halvány sejtésem, hogy elsősorban a PC-s tábort célozzák meg vele. Kiderül minden, a maga idejében. Várunk csendesen.
2 hozzászólás

FutuRetrO

13 éve, 6 hónapja és 7 napja

Vendég írta:
Szerintem Nagyon király lesz.Csá
Fő az optimizmus!

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 7 napja

Szerintem Nagyon király lesz.Csá

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja