A Square Enix hamarosan bejelenti a The 3rd Birthday nyugati megjelenési dátumát

2010. november 18.
1.6841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Parasite Eve mellékszálként számon tartott The 3rd Birthday alighanem a PlayStation Portable konzol egyik legjobban várt alkotásai közé tartozik, amit a fanatikusok már lélegzetvisszafojtva várnak a nyugati régiókban is, ám egyelőre csak Japánban jelenik, illetve jelent meg a program, amit az ottani játékosok már tölthetnek is a PlayStation Network-ről, UMD lemezen viszont majd csak december 22-én érhetik el, ami így biztosan sok ottani fanatikusnak landol a karácsonyfa alatt.

Mi pedig, itt a messzi vadnyugaton csak szomorkodhatunk, egyelőre ugyanis tulajdonképpen semmit sem tudunk azzal kapcsolatban, hogy pontosan mikor is ér el hozzánk a The 3rd Birthday.

Annyira mérget vehetünk, hogy 2011-ben mi is megkapjuk, de ennél pontosabbat nem osztottak meg velünk az illetékesek. Hamarosan azonban minden megváltozik, a Square Enix csapata ugyanis megerősítette a VG247 munkatársainak kíváncsiskodására, hogy hamarosan pontos megjelenési dátummal ruházzák fel a The 3rd Birthday nyugati változatait. Csak győzzük kivárni!
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 6 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

14 éve, 6 hónapja és 7 napja

PSP címekkel nagyon le vagyok maradva, ugyanis konzol hiányában nem követem őket.
Mondjuk érdekes módon a nagy konzolok játékaival nagyjából tisztában vagyok.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja