A World of Warships-be és a World of Tanks-be is megérkezik a karácsony az új frissítéssel

2019. december 12.
11.7071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Wargaming két húzócíme sem marad ki a nagy ünnepi lázból, lévén mind a World of Warships, mind a World of Tanks kap egy karácsonyi frissítést, hogy az ünnepek szellemiségében durrogtathassuk halálra ellenségeink hajóit és tankjait.

A World of Tanks berkein belül holnap, azaz december 13-án jön a Holiday Ops 2020, amivel egyrészt a szokásos karácsonyi díszítést rádobják a garázsra, valamint minél jobban teljesítünk a csatáink során, annál több és több dekoráció kerül be, valamint emelkedik a Festive Atmosphere rangunk is. Ha ezzel a ranggal elértük az ötös szintet, akkor összeállíthatunk egy álomcsapatot a tankjainkból, amikkel extra XP-t kapunk, ha harcba vonulunk velük.

Nézd nagyban ezt a videót!




Továbbá a World of Tanks-be érdemes bejelentkezni december 13-a és január 14-e között, lévén egy Tier II French Premium F42 AMR tankban részesülhetünk. Mindeközben a World of Warships-ben már elrajtolt a karácsonyi update - a hajóinkkal egy különleges valutát gyűjthetünk be, amiket mindenféle jutalomra válthatunk be, valamint egy 36 részes küldetést is hozzácsaptak az élményhez.

World of Tanks kap egy karácsonyi frissítést, hogy az ünnepek szellemiségében durrogtathassuk halálra ellenségeink hajóit és tankjait.'>
3 hozzászólás

Mordorer

4 éve, 8 hónapja és 21 napja

Irány a csatamező! Kb tavaly Karácsony óta nem játszottam. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

4 éve, 8 hónapja és 21 napja

Engem már teljesen elvesztett a WOT. Nagyon pay to win lett sajnos. szomorú smiley

válasz erre

Tommy

4 éve, 8 hónapja és 22 napja

Karácsonyra visszaállok rá, minden évben dobálják akkor az ajándékokat.

válasz erre
World of Tanks
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja