A Ubisoft szerint legalább 30 FPS-sel fog futni Xbox Series X-en az Assassin's Creed Valhalla

2020. május 12.
2.4571
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Itt vagyunk az új generáció küszöbén, és hihetetlen, de még mindig beszédtéma tud lenni a 30 FPS, holott már az előző konzoléránál azt hangoztatták, hogy a prioritás a 4K és a 60 FPS lesz, vagy-vagy alapon.

A Ubisoft egy interjú során mondta el azt a nem kicsit megkérdőjelezhető tényt, miszerint garantálni tudják, hogy az Assassin's Creed Valhalla legalább 30 FPS-sel fog futni Xbox Series X-en. A gyors töltési idők és a 4K felbontást külön kiemelték, hiszen a játék ezen területeken különösen előnyt élvez.

Mivel az idei ünnepi szezonban tervezik kiadni a vikinges alkotást, így rettegve apellálhatunk csak arra, hogy ez változni fog még a fejlesztési procedúra során, és szörnyen csalódást keltő, hogy még meg sem jelent a konzol, de máris a 30 FPS-sel dobálóznak, holott reméltük, hogy most már tényleg eljön a 60 FPS ideje - legalább.
5 hozzászólás

drift3r91

7 hónapja, 4 napja

Elég csalódást keltő, a ps4 promon imádom hogy 60fps sel játszhattam a last of us-t, god of wart, shadow of the colossus-t és még pár játékot 55"4k tv n és nem 4k ban csak full hd ban, az élmény sokkal nagyobb volt mint 30 fps sel szenvedni. A sima ps4 fhd 30fps t se tartotta mindig GoW-ban. Viszont egy spider mannél nem tudtam állitani mégse volt zavaró mert nem igényelte a játékmechanika és csodaszép volt 4k 30ban is játszani. De pl a nyilazós AC originst sose játszottam volna konzolon a 30 fps e miatt. PC-men meg ment 4k ban stabil 60al a tv-n. És hála az égnek ha nem is RTX karim van, de a 1080ti vel inkább elkezdem majd az új valhallát 2560*1080ba 60+fps sel, mint az "új" konzolokon. PS5 öm majd lesz jövőre amúgy is, de nem tudok még akkor se elszakadni ettől a 30fps baromság miatt majd a pc-től ha szeretnék, mert nem adnak választást és a mostani ONE X is egy kamu volt, mert 4k 60 at igért aztán jó ha tudott fullhd 60at. Ezért fura hogy a series X se ad 4k 60at, de a valhallánál WATCH DOGS nál elvárnám hogy legyen 1080p/60 opció. Vagy butitsa le hamár rtxes játékok lesznek. RT4k30 vagy RT off 4k 60.

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 5 napja

De gáz hogy ez még téma az új generációban is!

válasz erre

totyak

7 hónapja, 5 napja

Fene tudja, engem nem érdekel, ha nem jön ki több egy játékból, mint 30fps, de a 30 legyen meg fixen. Régen sem sírt senki, akkor is jó volt játszani, a moziban sem dobálja senki a vásznat, mert nem folyamatos a kép, szóval nekem megfelel. Persze, tudom, fejlődik a technika, de ha nem tetszik, nem kell megvenni a konzolt. Nyilván, ha könnyen megoldható lenne, megcsinálnák a 4K 60FPS-t is.

válasz erre

Gólem

7 hónapja, 5 napja

Milyen megnyugtató!

válasz erre

Tommy

7 hónapja, 5 napja

Ejha ez már jó hírnek számít a Ubisoft szerint?

válasz erre
Assassin's Creed Valhalla
20.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaGargameth profiljaMonyo profilja