A közeli jövőben még biztosan nem játszhatunk a World of Warcraft Classic-kal

2017. november 06.
4.7631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Blizzard egyik nagy bejelentése volt a hétvégi BlizzCon 2017 során, hogy érkezik a World of Warcraft Classic, vagyis a népszerű MMORPG teljesen lecsupaszított változata, amivel pontosan úgy kalandozhatunk majd, ahogyan az alkotás 2004-ben megjelent.

Hogy mikor indíthatjuk a nagy kalandokat? Pontosan ez az, amivel kapcsolatban még J. Allen Brack vezető producer sem tudott nyilatkozni, az Eurogamer munkatársainak ugyanis emberünk elmondta, hogy halvány lila gőze sincs arról, mikor tudnak elkészülni a játék munkálataival, mert ez hatalmas erőfeszítést igényel a részükről.

A producer hozzátette, hogy tisztában van azzal, hogy ez egy teljesen általános válasz, amit minden egyes Blizzard játéknál mondanak, de a World of Warcraft Classic esetében tényleg megjósolni sem tudja, hogy meddig tarthatnak a munkálatok. Talán nem lövünk mellé, ha azt mondjuk, azok a bizonyos munkálatok még talán el sem kezdődtek...
World of Warcraft Classic, vagyis a népszerű MMORPG teljesen lecsupaszított változata, amivel pontosan úgy kalandozhatunk majd, ahogyan az alkotás 2004-ben megjelent.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 2 napja

Gondolom ez a játék ugyanúgy működik, mint bármelyik másik online lehetőséggel bíró játék. Ha jön hozzá egy frissítés, az kvázi felülírja az egész játékot, akár helyek, vagy küldetések tűnnek el, változnak meg, vagy hogy kell ezt elképzelni?
Valahogy úgy kellene megoldaniuk, hogy minden egyes frissítés kikapcsolható legyen. Ha offolod, visszaáll a világ az eggyel előtte levő állapotra. Persze ehhez birtokolnod kellene a különböző kiegészítőket. Nem is kellene, hogy mind meglegyen (nem tudom amúgy, hogy az jelen esetben kötelező e, vagy át lehet ugrani egyet). Ha teszem azt megvan az alapjáték, meg a hárommal utáni kieg és azt offolod, akkor vis****akna az alapjátékba.

válasz erre

Vidoros

7 éve, 3 napja

Ohhhh... meglepett smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 3 napja

[Tiltott felhasználó!]

World of Warcraft
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
BlizzCon 2017
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljamarco profilja