A Bosszúállók-játék is a TGA 2018-on mutatkozhat be?

2018. november 30.
4.8481
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas részletek bukkantak fel a TGA 2018 kapcsán, lévén Geoff Keighley, a díjátadó egyik központi figurája bejelentette, hogy a Bosszúállók filmek rendezői, a Russo-testvérek is jelen lesznek a rendezvényen.

Hogy miért? A kérdés nagyon jó, és őszintén reméljük, hogy feltételezéseink sem csalnak a válaszadással, hiszen miután egy ízig-vérig videojátékos rendezvényről beszélünk, elég nagy meggyőződéssel merjük állítani, hogy a Crystal Dynamics és a Square Enix kooperációjában készülő The Avengers Project-et, avagy az első komolyabb Bosszúállók-játékot jelenthetik majd be nekünk.

Hivatalos részletekkel egyelőre persze még nem tudunk szolgálni nektek, hiszen csak annyi bizonyos, hogy a két rendező ott lesz az egy hét múlva esedékes rendezvényen, de őszintén reméljük, hogy a fenti feltételezésekkel nem tévedtünk nagyokat.


3 hozzászólás

totyak

4 hónapja, 2 napja

Azt sem tudtam, hogy készül ilyen játék. Zsír lenne, ha bármelyik hős bőrébe belebújhatnánk, nem csak egyet irányíthatnánk végig.

válasz erre

Tommy

4 hónapja, 4 napja

Érdekes "díjátadó" lesz ez.

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 4 napja

Tényleg érkeznek jó játékok erre a rendezvényre..

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
TGA 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaTidus profiljatotyak profiljaHellblade profiljamarco profiljarDAVE profiljadedikiraly007 profiljaM.O.R.P.H. profiljametrox95 profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljaDav2377 profilja