Kedvcsináló

2014. január 27.
40.9821
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
italianman profilja, adatai
italianman

Már vagy egy éve ott csücsült magányosan a steam accountomon ,amikor is hirtelenjében hatalmas mennyiségű szabadidő zuhant a nyakamba . Ekkor rá vettem magam , hogy elindítsam ,az addig nem igazán tetsző játékot és olyan játékélményben lett részem , mint még "soha"(persze vannak nála sokkal jobbak is, csak a hatás kedvéért ;) ) .

Tudom nem mai darab ,de nekem még csak most férkőződött be igazán az életembe(bár már régóta meg van. Ez pedig nem más mint a nem igazán híres Tripwire Interactive méltán híres játéka a Red Orchestra: Ostfront 41-45 .Olyannyira megkedveltem, hogy napi 2-3 órát ültem előtte. Már régen kerestem egy ehhez hasonló játékot, a második világháború pedig rá tett erre az élményre még egy lapáttal.


Kedvcsináló - 1. képMi is tetszett meg annyira benne?


Nálam nagyabból minden II. Világháborús témával rendelkező műalkotás hatalmas előnyt élvez a többi játékhoz képest. Van kivétel, de kb. olyan ritka mint lakatlan szigeten a tömegverekedés. Ez a remek mű pedig még abból a nagy választékból is kitűnik néhány társával.

A Játék egésze ami megfogott, ha megpróbálom ezeket részekre bontani és úgy dicsérni, valahogy nem már nem is tűnik olyan izgalmasnak. Tökéletes példa, hogyan kell külön-külön nem túl érdekes részeket úgy összegyúrni, hogy ezeknek az elemeknek az összessége pozitív szinergiát alkosson.

...de mégis pontosan mik ezek az elemek?

Ha még is ki kéne emelni valamit:

? Valósághűségre való törekvés
? Járművek és fegyverek sokasága
? Hasznos Mod(ok)
? Hangok (különösen a lélegzés ami nagy jó lett)
? Irányítás
? Mapok összetétele
? Rengeteg kitüntetés Steam-en
? Nincs túl bonyolítva

Egy szóval MINDEN!!!!!

MI az ami ellene szól?

Egy dolog , hogy kijött a második része . Amit ugyan ezekkel a tulajdonságokkal tudnám jellemezni, azzal a kivétellel , hogy a grafikája mérföldekkel jobb.


Kedvcsináló - 2. képKöszönöm , hogy elolvastad. Remélem meghoztam hozzá a kedved. Szép napot.6 hozzászólás

Neurotic

6 éve, 8 hónapja és 22 napja

Én az első résszel sosem játszottam, rögtön a másodikba csöppentem bele. Szerintem nagyon jól el van találva, olyan szinten valósághű ami szórakoztató és a szokásos fps játékokon felül több adrenalint ad. Hiszen egy lövéssel kiszedhetnek, ettől elég izgalmas.

A második résznek van egy kiegészítője is Rising Storm néven ami ugyanezt a játékstílust viszi át az amerikai-japán hadak múlt század közepi összecsapásaira. Egyébként akinek a Red Orchestra 2 megvan az alapból játszhat a kiegészítővel is, annyi a korlátozás, hogy csak az alap katonával tud nyomulni.

Hasonló mechanikával operál a nem rég megjelent Insurgency is, egy kicsit cs-s, cod-os beütéssel. Ahhoz képest, hogy indie cím és új, egész sokan játszanak vele, 1-2e között vannak fent egy időben ami egész szép szám. Az agyonreklámozott, túlhipeolt codokkal játszik 4-6e ember pc-n.

válasz erre

mnorbi

6 éve, 8 hónapja és 24 napja

Én is nemrég regeltem be a kódot, és kaptam mellé két vendégkódot!

válasz erre

marco

6 éve, 8 hónapja és 24 napja

totyak írta:
Nekem is megvan, de még be sem regeltem Steam-re, mert annyira nem láttam érdekesnek
Add oda a kódot. MOST!

válasz erre

totyak

6 éve, 8 hónapja és 24 napja

Nekem is megvan, de még be sem regeltem Steam-re, mert annyira nem láttam érdekesnek

válasz erre

mnorbi

6 éve, 8 hónapja és 24 napja

Nekem is megvan már régóta, de még nem próbáltam ki!

válasz erre

marco

6 éve, 8 hónapja és 24 napja

Ez nekem valahogy mindig kimaradt...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja