8 film ami örökre megváltoztatja a tudatod!

2013. október 23.
43.1271
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
fantis6 profilja, adatai
fantis6
8 film ami örökre megváltoztatja a tudatod!


Na itt az ideje, hogy én is belekezdjek egy kicsit az írogatásba. Elsőnek egy filmes témával kezdenék, de a későbbiekben várhatók azért más témájú blogok is :)

Itt van pár film cím, amelyek megtekintése után egészen másképpen fogunk nézni a világra.

1.What the ?Bleep? Do We Know!? (2004)
A film egy fotósról szól, aki a film során egzisztenciális válságot él át és átélve sok érzelmi hatást arra a következtetésre jut, hogy a személyes vagy csoportos tudat hatással lehet a környezetünkre.

2.The Secret (2006)
A film vonzás törvényéről szól, azaz arról az elképzelésről, hogy kellőképpen pozitív hozzáállással mindent elérhetünk az életben, ha az ehhez szükséges erőfeszítéseket sem mulasztjuk el persze.

3.Kymatica / Esoteric Agenda 2 (2009)
A film arra ad lehetőséget, hogy az evolúció és minden élő szervezetnek a világgal való összegfügésének szemszögéből nézzünk rá a környezetünkre,és arra ébreszt minket, hogy egy globális tudattal van összekapcsolva minden és mindenki, vagyis mi is közvetlenül hatunk az egész világon történtekre.

4.Money As Debt (2006)
A film arról beszél, hogyan hozzák létre a bankok a pénzt, a múltjukat és figyelmeztet a jelenlegi pénzügyi struktúránk instabilitásáról.

5. Water (2006)
A film a víz sajátosságairól, különlegességéről szól.

6.Home (2009)
?A film eleje szimplán a Föld ökoszisztémáját mutatja be. Majd a környezetszennyezés mai mértékét elképesztő adatokkal, tényekkel alátámasztva. Las Vegas, New York, Los Angeles, Shenzhen, Mumbai, Tokió és Dubaj tipikus példái a pazarló világ fellegárainak. A film második része a legérdekesebb: az új technológiai eljárásokon keresztül mutatja be a film a nem is olyan távoli jövőt.?

7.Food, Inc. (2008)
?Drámaian megváltozott az amerikai élelmiszer-termelés az elmúlt harminc évben. Hol van az az idő, amikor az élelmiszerek a farmergazdaságokból kerültek a háziasszonyok asztalára? Manapság ipari méretekben folyik a mezőgazdasági termelés, és a pénzhajhászás háttérbe szorította az élelmiszerbiztonságot és a fogyasztók egészségét. Miközben a földeken génkezelt terményeket termesztenek, az állatokat is antibiotikumokkal tömik. A filmesek szerint mindez szorosan összefügg a lakosság elhízásával, a különféle betegségek terjedésével, a környezetszennyezéssel. Az egyetlen kiutat az öntudatos vásárlók és a biotermesztés jelenti.?

8.Earthlings (2005)
A film az ember állatoktól való függését mutatja be, az ember az állatokat kihasználja: megszelídíti, szórakozásra használja, kutatásokat végez segítségükkel, ruházatra és élelmezésre használja.13 hozzászólás

Couretto

7 éve, 4 hónapja és 3 napja

Nem szoktam ilyen filmeket nézni

válasz erre

Raiden

7 éve, 7 hónapja és 10 napja

Érdekes alkotások,egy részüket láttam,vagy olvastam róluk.
Néha ezekre a dolgokra is kell(ene)szakítani egy kis időt,a mai agymosott álomvilágban amiben élünk-tartanak minket.

válasz erre

Gettosmile

7 éve, 7 hónapja és 16 napja

Anno egyik barátnőm javasolta, hogy feltétlenül olvassam el a Titok című könyvet, mert biztos, hogy másként fogom látni a világot.
Eleve másképp látom a világot,de mondtam, hogy persze..persze majd elolvasom. Nem olvastam el azóta sem. Valamiért nem éreztem rá késztetést. Már így is túl sok mindent teljesen másképp élek meg mint mások

válasz erre

amonrazoli

7 éve, 7 hónapja és 17 napja

nagyon tuti jó cikk sokat ismerek ezekből a "dokfilmekből" bár hiányolom az Ősi idegenek sorozatot belőle,na az még tuti tudatmódosító

válasz erre

totyak

7 éve, 7 hónapja és 17 napja

bevallom, a blog címének olvasásakor Hollywood-i csúcsfilmekre gondoltam, de aztán megértettem a blog célját. Némelyiket láttam is ezek közül, de rám nem tettek nagy benyomást.

válasz erre

1000feri

7 éve, 7 hónapja és 17 napja

én egyet sem láttam...

válasz erre

DaNyEE

7 éve, 7 hónapja és 17 napja

Megfogom nézni őket. nagyon érdekes lista.

válasz erre

marco

7 éve, 7 hónapja és 17 napja

Jó ajánló.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 7 hónapja és 17 napja

Érdekes lista, elkezdem majd nézni ezeket!

válasz erre

mrxten

7 éve, 7 hónapja és 17 napja

na ez király, nem láttam még egyiket sem, de szeretem az ilyen témájú filmeket

válasz erre

csirkee

7 éve, 7 hónapja és 17 napja

láttam már ezek közül egy kettőt, tényleg érdekesek

válasz erre

fantis6

7 éve, 7 hónapja és 17 napja

igen,észrevettem, 3 képet rosszul linkeltem és 3 helyen a wordben beírt idézőjelet kérdőjelnek írja

válasz erre
12a(z) 2 -ből
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

soami profiljadarkomen profiljasmadi1968 profiljakylx profiljaYanez profiljaiPet profiljaTotosama profilja