8 film ami örökre megváltoztatja a tudatod!

2013. október 23.
43.6031
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
fantis6 profilja, adatai
fantis6
8 film ami örökre megváltoztatja a tudatod!


Na itt az ideje, hogy én is belekezdjek egy kicsit az írogatásba. Elsőnek egy filmes témával kezdenék, de a későbbiekben várhatók azért más témájú blogok is :)

Itt van pár film cím, amelyek megtekintése után egészen másképpen fogunk nézni a világra.

1.What the ?Bleep? Do We Know!? (2004)
A film egy fotósról szól, aki a film során egzisztenciális válságot él át és átélve sok érzelmi hatást arra a következtetésre jut, hogy a személyes vagy csoportos tudat hatással lehet a környezetünkre.





2.The Secret (2006)
A film vonzás törvényéről szól, azaz arról az elképzelésről, hogy kellőképpen pozitív hozzáállással mindent elérhetünk az életben, ha az ehhez szükséges erőfeszítéseket sem mulasztjuk el persze.





3.Kymatica / Esoteric Agenda 2 (2009)
A film arra ad lehetőséget, hogy az evolúció és minden élő szervezetnek a világgal való összegfügésének szemszögéből nézzünk rá a környezetünkre,és arra ébreszt minket, hogy egy globális tudattal van összekapcsolva minden és mindenki, vagyis mi is közvetlenül hatunk az egész világon történtekre.





4.Money As Debt (2006)
A film arról beszél, hogyan hozzák létre a bankok a pénzt, a múltjukat és figyelmeztet a jelenlegi pénzügyi struktúránk instabilitásáról.





5. Water (2006)
A film a víz sajátosságairól, különlegességéről szól.





6.Home (2009)
?A film eleje szimplán a Föld ökoszisztémáját mutatja be. Majd a környezetszennyezés mai mértékét elképesztő adatokkal, tényekkel alátámasztva. Las Vegas, New York, Los Angeles, Shenzhen, Mumbai, Tokió és Dubaj tipikus példái a pazarló világ fellegárainak. A film második része a legérdekesebb: az új technológiai eljárásokon keresztül mutatja be a film a nem is olyan távoli jövőt.?





7.Food, Inc. (2008)
?Drámaian megváltozott az amerikai élelmiszer-termelés az elmúlt harminc évben. Hol van az az idő, amikor az élelmiszerek a farmergazdaságokból kerültek a háziasszonyok asztalára? Manapság ipari méretekben folyik a mezőgazdasági termelés, és a pénzhajhászás háttérbe szorította az élelmiszerbiztonságot és a fogyasztók egészségét. Miközben a földeken génkezelt terményeket termesztenek, az állatokat is antibiotikumokkal tömik. A filmesek szerint mindez szorosan összefügg a lakosság elhízásával, a különféle betegségek terjedésével, a környezetszennyezéssel. Az egyetlen kiutat az öntudatos vásárlók és a biotermesztés jelenti.?





8.Earthlings (2005)
A film az ember állatoktól való függését mutatja be, az ember az állatokat kihasználja: megszelídíti, szórakozásra használja, kutatásokat végez segítségükkel, ruházatra és élelmezésre használja.



13 hozzászólás

Couretto

11 éve, 1 hónapja és 15 napja

Nem szoktam ilyen filmeket nézni röhögő smiley

válasz erre

Raiden

11 éve, 4 hónapja és 23 napja

Érdekes alkotások,egy részüket láttam,vagy olvastam róluk.
Néha ezekre a dolgokra is kell(ene)szakítani egy kis időt,a mai agymosott álomvilágban amiben élünk-tartanak minket.mosolygó smiley

válasz erre

Gettosmile

11 éve, 5 hónapja

Anno egyik barátnőm javasolta, hogy feltétlenül olvassam el a Titok című könyvet, mert biztos, hogy másként fogom látni a világot. mosolygó smiley
Eleve másképp látom a világot,de mondtam, hogy persze..persze majd elolvasom. Nem olvastam el azóta sem. Valamiért nem éreztem rá késztetést. Már így is túl sok mindent teljesen másképp élek meg mint mások mosolygó smiley

válasz erre

amonrazoli

11 éve, 5 hónapja és 1 napja

nagyon tuti jó cikk mosolygó smiley sokat ismerek ezekből a "dokfilmekből" bár hiányolom az Ősi idegenek sorozatot belőle,na az még tuti tudatmódosító mosolygó smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 5 hónapja és 1 napja

bevallom, a blog címének olvasásakor Hollywood-i csúcsfilmekre gondoltam, de aztán megértettem a blog célját. Némelyiket láttam is ezek közül, de rám nem tettek nagy benyomást.

válasz erre

1000feri

11 éve, 5 hónapja és 1 napja

én egyet sem láttam...

válasz erre

DaNyEE

11 éve, 5 hónapja és 1 napja

Megfogom nézni őket. nagyon érdekes lista.

válasz erre

marco

11 éve, 5 hónapja és 1 napja

Jó ajánló.mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

11 éve, 5 hónapja és 1 napja

Érdekes lista, elkezdem majd nézni ezeket!

válasz erre

mrxten

11 éve, 5 hónapja és 1 napja

na ez király, nem láttam még egyiket sem, de szeretem az ilyen témájú filmeket

válasz erre

csirkee

11 éve, 5 hónapja és 1 napja

láttam már ezek közül egy kettőt, tényleg érdekesek

válasz erre

fantis6

11 éve, 5 hónapja és 1 napja

igen,észrevettem, 3 képet rosszul linkeltem és 3 helyen a wordben beírt idézőjelet kérdőjelnek írja wtf smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja