Elindult az első magyar internetes wifi hotspot adatbázis

2004. október 04.
11.2061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
Elindult az első egész Magyarországot lefedő Wifi kapcsolódási pontokat lefedő HotSpot adatbázis, több mint 160 bejegyzéssel.

Ha HotSpotot vagy segítséget keres a kapcsolódásban, a http://hotspotter.hu/hu/ címen elérhető oldal település, körzet, ingyenes, illetve fizető kategóriák szerinti keresést tesz lehetővé Magyarország teljes területén. A folyamatosan bővülő adatbázisba a felhasználók is regisztrálhatnak kapcsolódási pontokat, és már a főoldalon megtalálható a legújabb 5 hotspot címe.

Az abszolút kezdőket az oldal tájékoztatja arról, hogy a HotSpot olyan hely, ahol ingyenesen vagy díj ellenében férhetünk hozzá a Wi-Fi, azaz vezeték nélküli hálózat szolgáltatáshoz többnyire Internet-elérés céljából. Hotspotok általában repülőterek váróiban, hotelekben, kávézókban, vállalati büfékben, illetve egyéb nyilvános helyeken találhatók. A Windows XP felhasználók részletes segítséget kapnak első kapcsolódásuk beállításához, biztonsági útmutatót találhatnak a wifihez, és elérhetik a magyarországi hotspot szolgáltatók listáját is. Az egyedülálló adatbázis naprakész, és kiderül belőle, hogy a hazai nagyvárosok éppen hogyan állnak a csatlakozási pontok kiépítésével, a jelenlegi adatok:

Budapest (114)
Debrecen (11)
Győr (7)
Sopron (6)
Nyíregyháza (6)
Pécs (5)
Miskolc (3)
Eger (3)
Siófok (3)
Veszprém (3)

Kapcsolódó linkek:
HotSpot településlista
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 6 hónapja és 17 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja