3D-hatású vezetéknélküli fejlesztések

2003. október 07.
1.3491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A multimédiás mobiltelefonok jobb kihasználhatósága érdekében az SRS Labs és a PacketVideo Corporation bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötöttek, aminek az értelmében továbbfejlesztett 3D-s audió technológiával jelennek meg, amely a PVDS (PacketVideo Device Solutions) megoldásoknál már a közeljövőben alkalmazásra kerül.

Az SRS Labs piacvezető a házimozi, a hordozható audió- és hangtechnikák piacán.

A PacketVideo pedig a világ vezető független mobilmédia-szoftver gyártója. E háttérre hivatkozva állítják szakértők, hogy a két vállalat együttműködése révén valóban újszerű, az eddigi megoldásokhoz képest nagyságrendekkel jobb fejlesztések születhetnek, mint amilyen a most bejelentett is.

A WOW névre keresztelt, az audio-kompatibilis mobiltelefonok számára értékes technológia, amelyik valóban széles, háromdimenziós hangképet tud produkálni, mély és gazdag basszussal, kis hangszórókon, vagy akár fejhallgatókon keresztül is. A WOW-ban a szabadalmaztatott pszichoakusztikus audiotechnikát használják arra, hogy megnöveljék a csengőhangok, a játék hangeffektusok, a multimédiás videók, és az audioalkalmazások mérhető és szubjektív hangminőségét és térhatását.

Kapcsolódó linkek:
PacketVideo Corporation
SRS Labs
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja