Zeno Clash képek

2008. július 31.
2.5891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Tegye fel a kezét, akinek ismerősen cseng a Zeno Clash név! Hmm, nem látom a tömeges jelentkezéseket, hiába meresztgetem erősen a szemeimet.

Nektek őszintén bevallhatom, hogy a mai napig én is ugyanilyen tanácstalanul húzkodtam volna a vállaimat, ha erről az alkotásról érdeklődnek nálam. Szerencsére érkeztek az alant és oldalt látható képek, amelyeknek jelentős szerepe volt abban, hogy elkezdtem kutakodni a játék után. A megfeszített böngészés eredményeképpen kijelenthetem, hogy egy újabb gyöngyszem van születőben. A Zeno Clash tipikusan olyan programnak tűnik, amellyel kapcsolatban a beteg szócskát pozitív értelemben használhatjuk.

Már a játékon ügyködő ACE Teamre rásüthetjük a szokatlan jelzőt, hiszen chilei fejlesztőkről van szó, és ez még egyáltalán nem mindennapi az iparban. Talán ennek is köszönhető, hogy a Zeno Clash olyan lesz, amilyen.

A sztorinak egyelőre csak az alapjait ismerjük. Hősünk Ghat, papa-mama számos gyereke közül az egyik. Nem lehet népszerű testvérei között, hiszen azok száműzik, és kényszerítik, hogy különféle furcsa helyekre utazzon, ahol nem másért, mint az életéért kell küzdenie. Ez minden, ami nyilvános, még bármi lehet belőle.

A játék egy punk-fantasy világban játszódó FPS-nek készül. Kalandjaink során egzotikus fegyvereket kaparinthatunk kezünkbe. A játékmenet fontos részét fogja képezni a brutális közelharc megvalósítása, amely - a készítők szándékai szerint - teljesen különbözni fog az eddig napvilágot látott hasonszőrű próbálkozásoktól, és amely a Zeno Clash igazi vonzerejét adhatja.

A látványért a Half-Life 2-t hajtó Source engine felturbózott változata lesz a felelős, tehát ezen a téren nem lehet okunk panaszra. A Valve motorja ugyanis a mai napig megállja a helyét a riválisokkal szemben, ráadásul azoknál jóval alacsonyabb gépigénye van.

Ezek a tények, a képekből kiindulva remélhetőleg mindezt nyakon öntik egy sajátos humorral. Ha így történik, könnyen az idei év egyik meglepetését vehetjük kezünkbe december 31-én. További látnivalókért fáradjatok el a hivatalos honlapra.

Zeno Clash képek - 2. kép


Zeno Clash képek - 3. kép

Zeno Clash név! Hmm, nem látom a tömeges jelentkezéseket, hiába meresztgetem erősen a szemeimet.'>
nincs még hozzászólás

Zeno Clash
3.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaDav2377 profilja