Yoshida epizodikus Sony játékokat szeretne

2013. február 25.
1.4051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Shuhei Yoshida, avagy a Sony vezére egy interjú során nemrégiben bejelentette, hogy szeretné, ha a jövőben nyitnának egy újabb üzleti modell felé is, ami történetesen nem más, mint az epizodikus megjelenés.

Yoshida szerint elsődlegesen már csak a következő generációban szeretnék bevezetni elképzeléseiket - a free to play modellel egyetemben -, de mindenképpen örülne annak, ha több Sony játék is az epizodikus formát választaná a jövőben, hiszen a Telltale Games csapatának sikerült meggyőznie az embereket arról, hogy ez a megoldás bizony működőképes lehet.

Yoshida egyébiránt a The Walking Dead-sorozat sikereit hozta fel példának és megemelte kalapját a Telltale Games srácai előtt, ami bizonyára nem kis elismerés lehet a srácoknak, de amennyiben valakik, akkor ők tényleg sokat tettek az epizodikus megjelenések sikereiért.
2 hozzászólás

rDAVE

10 éve, 7 hónapja és 14 napja

A Telltale Games-nél az epizodikus forma már rég működik, de a Sony mi olyan játékot akar kihozni, aminél ezt használja? FPS-t, RTS-t vagy esetleg valami verseny játékot... ? Remélem DLC is készül mellé.
Na azért egy próbát megér, hogy megmutassa mire is gondol, de ha sz.r akkor hagyják rá egyből és ne szenvedjenek vele.

válasz erre

Vendég

10 éve, 7 hónapja és 14 napja

Ehh és akkor epizódonként lesz az a bizonyos 60 dollár?

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljamarco profiljakarolyk3 profilja