Visszatér a kooperatív mód a Call of Duty: Ghosts-ba

2013. július 08.
1.7811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár sokak számára talán egyértelmű lehet, hogy a Call of Duty: Ghosts keretein belül visszatér a kooperatív mód, de mivel a Spec Ops lehetőség a Modern Warfare-sorozat sajátossága volt, ezért az opcióval kapcsolatban minden kérdés nyitott jelenleg.

Az viszont már korántsem, hogy lesz co-op tartalom a játékban, egy rajongó kérdésére ugyanis az Infinity Ward a Twitteren megerősítette, hogy terveznek valamiféle kooperatív módot az alkotáshoz, azonban ezzel kapcsolatban egyelőre még semmi egyebet nem mondhattak el.

Nem jutottunk tehát egyről a kettőre a Call of Duty: Ghosts kooperatív módjával kapcsolatban, de arra már mérget vehetünk, hogy lesz, illetve nagy valószínűséggel nem a Spec Ops tér vissza az eredeti formájában.
Call of Duty: Ghosts keretein belül visszatér a kooperatív mód, de mivel a Spec Ops lehetőség a Modern Warfare-sorozat sajátossága volt, ezért az opcióval kapcsolatban minden kérdés nyitott jelenleg.'>
4 hozzászólás

latyaa

11 éve, 8 hónapja és 18 napja

CSak azt nem tudom eldönteni hogy xbox 360-ra vagy xbox one-ra vegyem.... egyébként nagyon várom röhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 18 napja

Újra coop! Nem is tudtam hogy kivették belőle!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 18 napja

Egyik legvárósabb cím!mosolygó smiley

válasz erre

adinho15

11 éve, 8 hónapja és 18 napja

szuper mosolygó smileybiztos megfogom venni

válasz erre
Call of Duty: Ghosts
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljasad56guy profilja