Videósorozat mutatja be a The Legend of Zelda: Breath of the Wild készülésének folyamatát

2017. március 15.
4.8331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Azt már mindenki nyugtázhatja, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild képében egy újabb méltó folytatást kapott a Nintendo legendás sorozata, de mivel a japánok nem voltak túl közlékenyek a fejlesztési folyamatok kapcsán, ezért a alkotás készüléséről nem sokat hallottunk.

Mostanáig legalábbis, hiszen a Nintendo előhozakodott egy összesen több mint félórás dokumentumfilmmel, amelyet három részre, három külön témára osztottan tekinthetünk meg, és segítségével egy alapos betekintést kapunk abba, hogy miként is nyerte el a játék a ma ismert, végleges formáját.

A felvételek közül az elsőn így a kezdetekig, majdhogynem a tervezés folyamatáig nyúltak vissza a készítők, és míg a második videón a sztori és a karakterek kapták a központi szerepet, addig a harmadikon a nyitott világú koncepció bemutatására került sor.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 22 napja

Az ilyen nagymúltú sorozatok csodálattal töltenek el. Évtizedeket átölelnek úgy, hogy mindig rengetegen rajonganak értük, pedig közben felnőtt egy generáció. Ha az embernek van egy olyan kedvenc játéksorozata, amit nagyon szeret, akkor átérzi másik sorozat rajongóinak az imádatát.

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 3 hónapja és 22 napja

Elég sokat pörgettem, mert rengeteg anyag de nagyon jó látni, mennyire adtak minden részletre!

válasz erre
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt