Videó mutatja be, hogy mi vár ránk a decemberi PlayStation Experience 2017 során

2017. augusztus 17.
4.6401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony egy kellemes hangulatú kedvcsinálóval nyomatékosította a rajongók számára, hogy idén decemberben is megrendezésre kerül a kaliforniai Anaheimben a PlayStation Experience 2017, amely ugyanolyan élményekkel kecsegtet, mint a korábbi években.

A frissen bejelentett pontos részletek szerint az expóra már kaphatók a jegyek - ha valaki személyesen akar jelen lenni -, és miközben az eseményre december 9. és december 10. között kerülhet majd sor, középpontjába a PS4 Pro, a PlayStation VR és annak demói, valamint a belsős fejlesztők paneljei kerülnek, de a helyszínen a merchandise és a gyűjtögethető dolgok is komoly figyelmet kapnak.

A tervek szerint egyébiránt ismét a PlayStation Experience 2017 során kerül majd megszervezésre a Capcom Cup 2017 - benne a Capcom bunyós címeivel és több mint 250 ezer dolláros nyereményalappal -, miközben mi itthon várhatóan újfent csak egy élő közvetítésben reménykedhetünk, benne tonnányi trailerrel, gameplay felvétellel és egy-két bejelentéssel.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja

Az E3-on is egyértelműen a Sony konferenciája a legjobb. Valahogy jobban is vonzódom a PS konzolokhoz és játékokhoz. A PS4 exkluzívok még úgy is nagyon érdekelnek, hogy egyelőre nincs is PS4-em.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 3 hónapja és 1 napja

Szívesen lennék ott. mosolygó smiley
De az nem most lesz.

válasz erre

Hentes

7 éve, 3 hónapja és 1 napja

Jó lesz karácsony előtt friss játékokról hallani.

válasz erre

Gólem

7 éve, 3 hónapja és 1 napja

Kíváncsi vagyok miket fognak bejelenteni.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
PSX 2017
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja