Vérmes Resident Evil 4 Remake rajongók zaklatták Ada Wong szinkronszínészét

2023. április 03.
28.7691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Resident Evil 4 Remake március 24-i megjelenése óta folyamatos zaklatások érték Ada Wong szinkronszínészét, egészen pontosan Lily Gao közösségi média fiókját, így a franchiseba bekerült művész egy kivétellel törölte minden bejegyzését.

Sok rajongó felháborodott, amikor először bejelentették, hogy Gao lesz Ada Wong hangja, aki a Resident Evil veterán Jolene Anderson helyére került. Bár a szereposztás miatt már tavaly is háborogtak néhányan, a frusztráció a remake megjelenése után úgy tűnik, hogy a tetőfokára hágott, mivel a sorozat rajongói a végletekig kiakadtak az alakításán. Most Gao Instagram-fiókja, - amely az énekesi teljesítményével elégedetlen trollok központi támadási helye volt, - egyetlen posztra szűkült.

A kemény kritikák és zaklatások ellenére, amelyekkel az elmúlt körülbelül egy hétben szembesült, sok rajongó azért Gao védelmére kelt. Az ada wong archives nevű Twitter-rajongói oldal "több mint elfogadhatatlannak" nevezte a rajongók egy részeinek cselekedeteit és azt írta, hogy "őt megsérteni felháborító és szánalmas". Többen írták, hogy bár nem élvezték az alakítását, de egy színésznek a személyes közösségi oldalán nekimenni ízléstelen.

Resident Evil 4 Remake március 24-i megjelenése óta folyamatos zaklatások érték Ada Wong szinkronszínészét, egészen pontosan Lily Gao közösségi média fiókját, így a franchiseba bekerült művész egy kivétellel törölte minden bejegyzését.'>
1 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

Sosem értettem, miért kell ilyeneken fröcsögni.

válasz erre
Resident Evil 4 Remake
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja