Végre megtudtuk, hogy mikor is fog érkezni a Black Myth: Wukong

2023. január 16.
5.0961
Mikee profilja, adatai
Mikee
A kínai Holdújév alkalmából egy mókás előzetessel jelentkezett a Game Science csapata, amiből többek között az is kiderült, hogy a Black Myth: Wukong névre hallgató látványos fantasy kalandjuk egészen pontosan mikor is lesz kipróbálható a nagyközönség számára.

A Black Myth: Wukong a bejelentés óta ott trónol a legjobban várt játékok listáján, hiszen elképesztően látványosnak és izgalmasnak ígérkezik a Journey to the West című regényen alapuló, Unreal Engine 5 hajtotta akció-kaland. A megjelenéssel kapcsolatban eddig nem árult el sok mindent a Game Science csapata, szerencsére a legújabb előzetesükben, ami a kínai Holdújév alkalmából érkezett, elárulták végre a konkrét megjelenési dátumot.

Sajnos a megjelenés még egy kicsit odább van, a Black Myth: Wukong valamikor 2024 nyarán érkezik, egyelőre kizárólag PC-re. Érdemes lesz a megjelenésig felkészíteni a gépünket, hiszen a Black Myth: Wukong alaposan próbára teszi majd a hardvereinket a teljeskörű ray-tracing és DLSS 3 támogatásával. 2024 még egy kicsit odébb van, bízunk benne, hogy a megjelenésig további infókkal és új előzetesekkel is jelentkezik majd a kínai fejlesztőcsapat.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

VaPe

9 hónapja, 6 napja

De beteg.

válasz erre

Patrik94

9 hónapja, 6 napja

Ejha hát ez még jócskán odébb van..

válasz erre

fighterlaci

9 hónapja, 1 hete

Retrowindows nagyon adja!

válasz erre
Black Myth: Wukong
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt